Mozdulj Pápa nyereménysorsolás


2015-03-31 13:19:30  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Mozdulj Pápa nyereménysorsolás főképe
Ahogy arról korábban hírt adtunk, március 20-án három helyszínen nagy sikerrel zajlott le a negyedik alkalommal megrendezett Mozdulj Pápa szabadidősport rendezvény. A Várkertben, a Sportcsarnokban és a Várkertfürdőben tartott eseményeken becslések szerint 1900-an vettek részt. Illés Viktória, a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ művelődésszervezője elmondta, az idei alkalom is jól sikerült, kortól és nemtől függetlenül mindenkit meg tudtak mozgatni, aki szeretett volna tenni egészségéért, könnyen megtalálhatta a számára legideálisabb mozgásformát. A programokra regisztrálók között értékes nyereményeket sorsoltak ki a szervezők, sokan vettek részt a játékban, idén 75 résztvevőnek kedvezett a szerencse, közöttük Várkertfürdő-, és kalandpark belépőket, pizza kuponokat, ajándékcsomagokat, szépségápolási termékeket, Mozdulj Pápa pólót sorsoltak ki. A nyerteseket a szervezők a nyeremény átvételéről a regisztrációs kártyán megadott elérhetőségen értesítik.

A nyertesek listája ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-17 18:30:02

Megkezdődött a focitábor


ajánlott cikk főképe

2020-04-13 17:35:33

Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel


ajánlott cikk főképe

2020-07-13 20:20:59

Elkészült az NB III csoportbeosztása


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 10:23:01

Győrben folytatja a PELC nevelés