Kispályás csapatvezetői megbeszélés


2015-03-31 19:33:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kispályás csapatvezetői megbeszélés főképe
Április 14-én kezdetét veszi a 2015.évi városi kispályás bajnokság. A pontvadászat szervezői szezonkezdet előtti megbeszélésre várták a Sportcsarnokba a csapatok képviselőit, ahol minden fontos információt megtudhattak az alakulatok küldöttei. A legfontosabb változás, hogy a tavalyi ’A’ és ’B’ csoportban kialakult erősorrend alapján első-,és másodosztályt alakítottak ki 17 együttes részvételével. Az első osztályban keddi és csütörtöki játéknapon a Spartacus ’98 Gépkölcsönző FC, a Combragyöngék-Presztízs, a Kiliáni Ördögök, a Tökutolsó FC, a Futrinka utca, a Valkon-Sector FC, a Piha SC és az Inter-Thermo Kertváros szerepel, a másodosztályban a Fanatinaikhos, a SAC, a Nagygyimót SE, a Tókerti Betyárok, a K.L.B.K, a Johnson, a Csillámpóni, a Dortgrund és a Concordia Trans vesz részt a küzdelmekben szerdai és pénteki játéknapokon. További változás, hogy a Vasas pálya bezárása miatt az összes találkozót a Munkácsy Sporttelep műfüves és két salakos pályáján játsszák valamint az is újdonság, hogy a pontvadászat a Magyar Labdarúgó-szövetség adatbankjában is nyomon követhető lesz.

Az első forduló sorsolása:

I. osztály:
Spartacus ’98 Gépkölcsönző FC - Combragyöngék-Presztízs
Kiliáni Ördögök - Tökutolsó FC
Futrinka utca - Valkon-Sector FC
Piha SC - Inter-Thermo Kertváros

II. osztály:
Fanatinaikhos – SAC
Tókerti Betyárok - Nagygyimót SE
K.L.B.K – Johnson
Csillámpóni – FC Dortgrund
szabadnapos: Concordia Trans

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-03 10:16:07

Egy lépésre a bajnoki címtől a Szabadgyalog SE


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 11:15:33

Ha nyár, akkor focitábor


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 17:23:17

Hófutásban érmet szerzett Gelencsér Róbert


ajánlott cikk főképe

2020-03-04 20:43:31

Ismét megkapta a bizalmat a vezetőség