Jótékony fúvósok


2015-04-26 09:41:27  | cikk: Babos Petra  | 


Jótékony fúvósok főképe
A Pápai Fúvósok Egyesülete jótékonysági koncertet szervezett péntek este a Pápai Református Kollégium és Művészeti Szakközépiskola Internátusi szobáinak felújítására.
Horváth Adrián karnagy hírportálunk érdeklődésére elmondta, a zenekar első alkalommal szervezett jótékonysági koncertet. Mivel a karnagy a Refiben tanít, úgy gondolta, miért ne támogathatnák az internátus felújítását, sőt, ha lehetőségük nyílik, más iskolát is támogatnának hasonló módon. A hangverseny repertoárjában a nagysikerű Újévi Fúvós Show-k legnépszerűbb dalai szerepeltek, amit a közönség vastapssal díjazott. Az est során Huszár Pál, Dunántúli főgondnok, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának világi elnöke is köszöntötte a szép számban megjelenteket, s gratulált a kezdeményezéshez, mellyel a zenekar és a nézőközönség támogatta az internátus felújítását.

A koncertből 570.000 forint gyűlt össze, amely összeget az igazgatónő vehetett át.
Gránásiné Bácsi Tünde elmondta, az internátus szobáinak felújítására fordítják az összeget. A munkálatok várhatóan a nyári szünetben kezdődnek majd, a tervek szerint a bútorzatot cserélik ki és a festés mellett az ablakok egy részét is megújítják.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-02-17 09:51:17

Farsang volt a jégen


ajánlott cikk főképe

2019-02-07 14:06:51

Újabb nagy mennyiségű adomány a Teuton Lovagrendtől


ajánlott cikk főképe

2018-11-08 13:19:06

Elkészült a sportpark az Acsády sporttelepén


ajánlott cikk főképe

2018-12-14 14:44:28

Európai karácsonyfa a Tarczyban


PÁPA időjárás