Revansot vettek a PELC-es lányok


2015-05-07 20:48:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Revansot vettek a PELC-es lányok főképe
A nyolccsapatos U15-ös lány nagypályás pontvadászatban a hatodik helyen álló Pápai Egyesített Labdarúgó Club a budapesti, a mérkőzés előtt negyedik helyen álló Astra HFC-t látta vendégül. Pődör Ákos és Tóth Ferenc csapata az elmúlt héten Kecskemétről győzelemmel tért haza, a lányok 2-1-es sikere már a negyedik volt a szezonban. A csütörtöki találkozón volt törlesztenivalójuk a pápaiaknak, hiszen ősszel 3-0-ra kikaptak Budapesten, akkor a most is pályára lépő Sajagó Boglárka mesterhármasa döntött. A Perutz Stadion műfüves pályáján a 14. percben a bajnokságban három találatnál járó Pődör Patrícia révén a mieink szerezték meg a vezetést. Újabb 15 perccel később megint Pődör Patríciát ünnepelhették a társak, aki egy szépen végigvitt támadás végén lőtt a kapuba 2-0. A második játékrészben egy kontratámadás végén szabálytalankodtak a vendégek, a szabadrúgás mögé Beimli Katalin állt, lövése Kordé kapusról pattant a hálóba, a 3-0-s állás egyben a végeredményt is jelentette. A lányok újabb sikerükkel egy pozíciót javítottak helyezésükön.

PELC U15 – Astra HFC 3-0 (2-0) Gsz.: Pődör 2, Beimli

Tóth Ferenc: Megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot, a lányok betartották az öltözőben megbeszélteket, a támadásoknál kihasználtuk a gyorsaságunkat, ebből két gólt is sikerült szereznünk, a harmadik találatnál pedig a szerencse is mellénk szegődött. Pődör Ákos kollégám nevében is mondhatom, elégedettek vagyunk a lányokkal, jó úton haladnak, bízom benne, hogy a keresztpályás bajnokságban is jól sikerül majd a vasárnapi utolsó forduló, és a zalaegerszegi rájátszás is.

PELC U15: Takács – Tankó, Beimli (’65 Kiss), Varga, Beszédes (’47 Móczár) – Kovács, Ivády (’55 Bognár), Pődör (’61 Németh), Cser – Nyilas, Krivácsy

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-04 18:08:00

Csapó László Emlékverseny


ajánlott cikk főképe

2019-03-27 12:52:47

Judo: 28 érem, köztük öt magyar bajnoki cím a hétvége termése


ajánlott cikk főképe

2019-03-22 13:22:31

Kötelező győzelem vár a Perutz FC-re


ajánlott cikk főképe

2019-05-12 19:57:06

Pápán biztosította be ezüstérmét az Érd


PÁPA időjárás