Halálos baleset Nemesszalók és Marcalgergelyi között


2015-05-10 08:26:55  | cikk: Babos Petra  | 


Vasárnap hajnali 2 óra 56 perckor érkezett a bejelentés a pápai mentőállomásra, hogy Nemesszalók és Marcalgergelyi között egy személygépkocsi kisodródott és fának ütközött.
A mentőegységek és a tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre.
Az autóban öt fiatal utazott, közülük hárman, egy 15, egy 18 és egy 21 éves életét vesztette. A mentősök egy súlyos és egy könnyű sérültet láttak el - tájékoztatta hírportálunkat Kürti józsef, a mentőállomás vezetője. 
Az adott útszakaszon jelenleg is helyszínelnek a rendőrök.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-02-28 11:50:28

Folytatódik a Korvin utca rekonstrukciója


ajánlott cikk főképe

2019-03-25 21:05:28

Változatos produkciók az idegennyelvi Ki mit tud?-on


ajánlott cikk főképe

2019-03-30 19:43:33

A Kékfestő Múzeumban éjszakáztak


ajánlott cikk főképe

2019-04-08 17:22:32

Pápán is gyűjtik a támogatói aláírásokat


PÁPA időjárás