Itt a vége? Nem kapott indulási jogot a Lombard Pápa


2015-05-13 15:58:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Itt a vége? Nem kapott indulási jogot a Lombard Pápa főképe
Május 13-án délután a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, dr. Csányi Sándor a 2015/2016-os évad előkészületeiről tartott sajtótájékoztatót. Az eseményen a szövetség első embere arról beszélt, az NB I-es kluboknál előforduló csődök és köztörvényes esetek folyamatosan aláássák mindazt a munkát, amelyet az MLSZ végez.

Licence 
A Licencadó Bizottság első fokú döntése értelmében az Új Lombard Sport Kft, mint licenckérelmező nemzeti elsőosztályú (NBI) licenckérelmét megvizsgálta, és a nemzeti első osztályú (NBI) klublicencet a 2015/2016-os bajnoki évadra nem adta meg. A Lombard Pápa mellett korábban a Győri ETO, most pedig a Kecskemét, a Pécs és a Nyíregyháza sem kapta meg az indulási jogot, így jelen állás szerint a 2015/2016-os NB I-es bajnokságban ez az öt csapat a mostani pontvadászatban elért eredményétől függetlenül nem indulhat. Végleges döntést május 26-án hoz a szövetség, a szövetség álláspontja szerint a Pápa a következő szezonban csak az NB III-ban indulhat.

Bíró Péter háziőrizetben
Mint ismert, a hatóságok múlt héten kedden állították elő Bíró Pétert, akinek előzetes letartoztatását indítványozta a Központi Nyomozó Főügyészség. A Nemzeti Sport információja szerint a bíróság nem fogadta el a Lombard csoporthoz tartozó Kézizálog Zrt. tulajdonosának letartoztatását, Bírót házi őrizetbe helyezték. A nem jogerős ítéletet az ügyészség megfellebbezte. A lap úgy tudja, hogy időközben a Bíróhoz köthető Új Lombard Kft. már nem tulajdonolja a pápai labdarúgócsapatot, amely első fokon nem kapta meg a licencet a 2015–2016-os NB I-es szezonra.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-28 08:42:35

Perutz ankét


ajánlott cikk főképe

2020-01-04 17:50:51

PELC ezüst a tél első tornáján


ajánlott cikk főképe

2020-03-30 18:48:12

Otthon készülnek a Perutz játékosai


ajánlott cikk főképe

2020-01-06 12:12:24

A Balla DSE sportolói is ott lesznek az Év Sportolója Gálán