Szűcs Lajos életműdíjat kapott, Lantait eltiltották


2015-05-19 15:47:15  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Szűcs Lajos életműdíjat kapott, Lantait eltiltották főképe
A 25. születésnapját ünneplő Hivatásos Labdarúgók Szervezete a Millenáris Parkban nagyszabású Jubileumi Gálát tartott. A rendezvényen kiosztották a Játékos-szavazás, az Év Legjobb Tizenegye, a 25 Év Legjobb Tizenegye díjait, továbbá egy labdarúgó életműdíjat kapott. A különböző kategóriákban a sorrend csaknem 500 profi labdarúgó szavazata alapján alakult ki. Ahogy az elmúlt években – így idén is - a legjobb kapus kategóriájában pápai játékosnak szoríthattunk, a Lombard Pápa kapusa, Szűcs Lajos végül a harmadik helyet szerezte meg, a legjobbnak a Ferencváros kapusát, Dibusz Dénest látták, a második Juan Calatayud (Videoton) lett, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Szűcs állhatott fel. A HLSZ elnöksége a jubileumi ünnepség alkalmával különdíjjal is kitüntette a kiváló portást, aki azzal érdemelte ki a szervezet életműdíját, hogy a korábbi években mindenkinél többször, összesen hat alkalommal választották meg a játékosok az év kapusának. A Lombard Pápa szezon végén elköszönő kapusa az elmúlt öt idényben egyetlen meccset sem mulasztott, utoljára 2009. október 16-án, tehát közel hat éve hiányzott egy félidőnyit…
A gála másnapján ülésezett a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága. A testülettől Lantai Balázs edző, a kispadtól és az öltözőtől egy soron következő NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-25 18:45:48

Győztes hazai búcsú


ajánlott cikk főképe

2019-12-11 21:34:55

Darts: Válogatott játékos nyerte a nagydöntőt


ajánlott cikk főképe

2019-11-11 10:17:21

Első idegenbeli sikerét aratta a Concordia Motax KC


ajánlott cikk főképe

2019-11-07 19:50:28

Idegenben folytatódik a Perutz FC nehéz szériája