Legjobbak a jók között – Erkelesek sikere


2015-05-19 20:59:05  | cikk: Babos Petra  | 


Legjobbak a jók között – Erkelesek sikere főképe
Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola ökoiskola lévén nagyon fontosnak tartja a környezeti nevelést és az ehhez kapcsolódó programokat. Tavaly ősszel a Pályázatfigyelőn bukkant rá Kindertné Surányi Lívia, az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola alsós munkaközösség-vezetője az Út a boldogsághoz Non-profit Kft. által meghirdetett pályázatra, mely az Óvd és tedd jobbá környezetedet címet viselte.

Ludvig Andrea, a ZöldDök elnökének segítségével az intézmény udvarában kialakították a zöld tantermet, ahol ének, illetve osztályfőnöki órákat tartanak jó időben. Ezt a termet Nagy István, az öko projekt vezetője lefényképezte, s ezt elküldte a megadott címre. Idén márciusban érkezett az örömhír, mely szerint a pápai Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola elnyerte a Legjobbak a jók között címet. A díjátadó Budapesten volt március végén, de a díjat a mai napon kapta meg az iskola. A díj nagyon különleges volt, hiszen Danny Blue mentalista művész előadását nyerték meg az alsósok. Danny, Uri Geller utódjaként vált országosan ismertté, „A Tudatfeletti“ című szórakoztató televízió műsorában még a legszkeptikusabbakat is meglepte. Látványos műsoraival hihetetlen képességeiről tesz tanúbizonyságot Magyarország legismertebb mentalistája, amit ma az erkeles diákok is megismerhettek.
A gyerekek nagyon örültek az „ajándéknak”, szinte szájtátva nézték a művészt, aki interaktív műsorával elvarázsolta a gyerekeket.
Danny kérdésünkre elmondta, öröm volt számára, hogy ő lehetett a nyeremény, ez egy kedves megtiszteltetés.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-21 14:47:05

550 millió támogatás a vajdai bölcsődére


ajánlott cikk főképe

2020-01-20 23:51:50

Megkezdődött az ökumenikus imahét


ajánlott cikk főképe

2020-05-23 20:30:12

On-line vállalkozói fórum a paktum projektben


ajánlott cikk főképe

2020-01-09 14:37:41

Házhoz megy a Tisza Kálmán utcaiak lakcímkártyája