A motorháztetőn ugrált


2015-06-16 08:53:24  | cikk:  | 


Egy autó motorháztetején ugrált, majd megrongálta egy tömbház bejárati ajtaját is egy 21 éves pápai férfi. A Pápai Rendőrkapitányság járőrei rövid időn belül elfogták és előállították.  A rendőrséget 2015. június 13-án hajnali 3 óra körül értesítette egy hölgy arról, hogy Pápa belvárosában valaki megrongálta az utcán parkoló gépkocsiját. A kiérkező rendőrök az autó motorháztetején horpadás nyomokat találtak, amelyek feltételezhetően úgy keletkeztek, hogy a járművön valaki ugrált. Adamik Balázs és Némethy Zsolt rendőr törzsőrmesterek azonnal az elkövető keresésére indultak. Időközben hírt kaptak arról, hogy egy férfi Pápa egyik tömbházának üveges bejárati ajtaját betörte egy téglával. A rongálások helyszínén folytatott adatgyűjtések eredményeként a rendőrök 5 óra 20 perckor lakásán elfogták és a Pápai Rendőrkapitányságra előállították H. Eriket, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy mind a gépkocsiban, mind a bejárati ajtóban ő okozta a kárt. A fiatal férfi ellen rongálásvétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárást a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya folytatja le.  

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-08 15:50:36

Fokozott ellenőrzés Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-03-09 13:55:57

Nőnapi ajándék a rendőröktől!


ajánlott cikk főképe

2020-02-04 13:25:10

Közeleg a félévi bizonyítványosztás


Egy csopaki, egy herendi és két balatonfüredi idős asszonyt ejtettek tévedésbe az elkövetők a napokban. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a megelőzés lehetőségeire hívja fel a lakosság figyelmét.

Csopakról, Balatonfüredről és Herendről érkeztek bejelentések a rendőrségre 2020....

2020-05-15 13:22:07

Figyelem! Ismét unokázós csalók!