Több bűncselekménnyel is gyanúsítható a körözött férfi


2015-06-16 08:55:14  | cikk:  | 


Nagytevel külterületén fogták el a helyi körzeti megbízottak azt a győri férfit, akinek körözését a Sárvári Rendőrkapitányság rendelte el. A férfi több, elsősorban Pápán elkövetett bűncselekménnyel is megalapozottan gyanúsítható.  A szolgálaton kívül levő Czere Zoltán r. főtörzsőrmester körzeti megbízottat egy adászteveli borozó tulajdonosa értesítette 2015. június 10-én 9 óra körül arról, hogy raktárjából az imént tessékelt ki egy illetéktelen ott tartózkodó személyt. A rendőr értesítette szolgálatban levő kollégáit, akik azonnal a férfi keresésére indultak. Fűzfa László r. főtörzszászlós, Varga Csaba r. főtörzsőrmester és Hegyi Roland r. törzsőrmester egy órán belül Nagytevel külterületén igazoltatták a 33 éves K. Gézát, akiről megállapították, hogy a Sárvári Rendőrkapitányság elfogató parancsot adott ki ellene. A Pápai Rendőrkapitányságra előállított férfi a pápai nyomozók előtt már ismert volt, elfogását épp a közeljövőben tervezték. A körözött személy ugyanis megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2014. augusztus 08-án délelőtt az egyik pápai kertészet irodahelyiségeként szolgáló lakókocsijából, majd 2015. június 6-án kora délután a pápai kemping öltőzőjéből, illetve az egyik vendég lakókocsijából – míg a tulajdonos és felesége aludtak – több tízezer forintot lopott el. Ugyanezen a napon este Gyalóka egyik családi házánál is megjelent és a házhoz tartozó műhelyben talált pénztárcából készpénzt tulajdonított el. Továbbá megalapozott a gyanú arra vonatkozóan is, hogy 2015. június 10-én délelőtt az egyik pápai garázssoron parkoló személygépkocsi jobb első ajtajának ablakát lopási szándékkal betörte, ekkor azonban semmit nem zsákmányolt. Kifosztás és üzletszerűen elkövetett lopás bűntettek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Pápai Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya a férfit őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.  

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Egy italautomata mellett felejtett női táska ellopása miatt indult nyomozás vizsgálatát fejezték be egy marcalgergelyi nővel szemben a pápai rendőrök.

A nyomozás adatai szerint egy 29 éves marcalgergelyi nő 2018. június 8-án délután megjelent az egyik pápai áruházban, ahol az előterében...

2018-10-29 09:09:18

Női táskát lopott


ajánlott cikk főképe

2019-02-01 09:31:36

Pályaválasztási nyílt nap a Pápai Rendőrkapitányságon


Lekéste a buszt, ezért a pápai rendőröktől kért segítséget egy 71 éves vidéki asszony. A rendőrök biztonsági intézkedés keretében hazavitték. 

A Pápai Rendőrkapitányság két munkatársa - Kovács Péter rendőr főtörzsőrmester és Adamik Balázs r. főtörzsőrmester - 2018....

2018-12-11 09:17:57

Rendőrök segítettek egy idős asszonynak


ajánlott cikk főképe

2019-02-04 10:41:14

Több lakásba is betört, a rendőrök elfogták


PÁPA időjárás