Gyermek vízilabdázóink befejezték a bajnokságot


2015-06-17 15:11:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Gyermek vízilabdázóink befejezték a bajnokságot főképe
A Pápai SE vízilabda szakosztálya a gyermek II. korosztály számára hatcsapatos kupát szervezett a Várkertfürdő medencéjében. Sajnos a pápaiak meghívását az utolsó pillanatban különböző elfoglaltságok miatt a győri fiúk, Ajka és Sopron is lemondta, így a házigazdák mellett mindössze Győr lánycsapata és Balatonfűzfő mérkőzött meg egymással a körmérkőzéses tornán.
- A 2002-2003-as korosztály ugrott a medencébe, az eredmény nagyjából tükrözi a papírformát, igaz a győriek ellen szorosabb eredményben reménykedtem – tudtuk meg Cseh László edzőtől. 19-7-re kaptunk ki a Győr-Moson-Sopron megyeiektől, akik a fűzőieket is magabiztosan győzték le (17-6). Az utolsó mérkőzésen 14-4-re nyertünk a kissé fáradt Balatonfűzfő ellen, így a második helyet szereztük meg Győr mögött.
Cseh László elmondta, serdülő alakulatot nem indítottak a bajnokságban, a gyerekcsapat számára pedig már befejeződtek a bajnoki küzdelmek, a fiatalok a 9. helyet szerezték meg, ami reálisnak mondható.
- Nagyon komoly mezőnyben szerepeltek a srácok, Pécs, Kaposvár Szombathely és két horvát csapat is beszállt a bajnokságba, akik nálunk jóval többet edzenek, ezért nehéz volt felvenni velük a versenyt. Az OB II-ben még zajlanak a küzdelmek, a felnőttek a 21-25.helyért játszanak, a rájátszásban Békéscsaba ellen egy szoros meccsen még alulmaradtak a fiúk, de a Vác ellen 12-8-ra nyerni tudtak, sajnos a második fordulóban Nagykanizsa ellen nem volt esélyük. A rájátszás június 27-én Gyöngyösön zárul.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-25 21:49:19

Pápai légtáncosok sikerei az Eb-n


ajánlott cikk főképe

2018-09-30 15:08:16

A hosszabb kispad döntött


ajánlott cikk főképe

2018-11-30 17:40:15

Judo: Három pápai érem az országos bajnokságon


ajánlott cikk főképe

2018-09-30 18:21:23

Megtört a jég, ismét nyert a Perutz


PÁPA időjárás