Gyermek vízilabdázóink befejezték a bajnokságot


2015-06-17 15:11:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Gyermek vízilabdázóink befejezték a bajnokságot főképe
A Pápai SE vízilabda szakosztálya a gyermek II. korosztály számára hatcsapatos kupát szervezett a Várkertfürdő medencéjében. Sajnos a pápaiak meghívását az utolsó pillanatban különböző elfoglaltságok miatt a győri fiúk, Ajka és Sopron is lemondta, így a házigazdák mellett mindössze Győr lánycsapata és Balatonfűzfő mérkőzött meg egymással a körmérkőzéses tornán.
- A 2002-2003-as korosztály ugrott a medencébe, az eredmény nagyjából tükrözi a papírformát, igaz a győriek ellen szorosabb eredményben reménykedtem – tudtuk meg Cseh László edzőtől. 19-7-re kaptunk ki a Győr-Moson-Sopron megyeiektől, akik a fűzőieket is magabiztosan győzték le (17-6). Az utolsó mérkőzésen 14-4-re nyertünk a kissé fáradt Balatonfűzfő ellen, így a második helyet szereztük meg Győr mögött.
Cseh László elmondta, serdülő alakulatot nem indítottak a bajnokságban, a gyerekcsapat számára pedig már befejeződtek a bajnoki küzdelmek, a fiatalok a 9. helyet szerezték meg, ami reálisnak mondható.
- Nagyon komoly mezőnyben szerepeltek a srácok, Pécs, Kaposvár Szombathely és két horvát csapat is beszállt a bajnokságba, akik nálunk jóval többet edzenek, ezért nehéz volt felvenni velük a versenyt. Az OB II-ben még zajlanak a küzdelmek, a felnőttek a 21-25.helyért játszanak, a rájátszásban Békéscsaba ellen egy szoros meccsen még alulmaradtak a fiúk, de a Vác ellen 12-8-ra nyerni tudtak, sajnos a második fordulóban Nagykanizsa ellen nem volt esélyük. A rájátszás június 27-én Gyöngyösön zárul.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-13 18:04:35

Túlélőfutás: A hőséggel és az akadályokkal is megküzdöttek


ajánlott cikk főképe

2019-02-13 14:34:37

Kispályás foci: Március közepéig lehet nevezni


ajánlott cikk főképe

2019-04-12 13:42:12

Hazai pályán debütál a Lengyel-Nicsenko edzőpáros


ajánlott cikk főképe

2019-03-22 20:29:10

Kiharcolt döntetlen


PÁPA időjárás