Zsoodance tábor


2015-06-19 20:42:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Zsoodance tábor főképe
A Zsoodance TSE idén már negyedik alkalommal rendezi meg tagjai számára nyári tánctáborát. A Balla téri edzőteremben heti öt napon át napi négy edzésen vesz részt a húszfős társaság, délelőtt és délután is kétszer másfél órában. Cserkuti Zsófia az egyesület vezetője elmondta, az idei tábor annyiból különleges, hogy neves oktatók látogattak el hozzájuk, akiktől a fiatalok rengeteget tanulhattak, a lépéseket, mozdulatokat testközelből vehették szemügyre.
- Az idei tábor négy héten át zajlik majd, az első héten kizárólag vendégtanárok tartják a foglalkozásokat, örülök, mert Győrből és Budapestről is neves oktatók fogadták el a meghívásunkat, itt volt Szabó Timesz, az X faktor egyik koreográfusa, kedden és szerdán a Bronsis és a Winners Elements tánciskolából győriek jöttek el hozzánk, csütörtökön és pénteken Börczi Barbara és Kőhalmi Endre foglalkozott a tanítványokkal, mindketten a tánc világában nagy elismerést vívtak már ki maguknak. Az volt a kérésem feléjük, hogy a lehető legtöbb stílust mutassák meg a fiúknak és a lányoknak, szerencsére ezt akceptálták is, sok mindenbe belekóstolhattunk a héten. A tanítványokra büszke vagyok, hiszen nagyon figyeltek, lelkesek voltak és komolyan vették az órákat.
Cserkuti Zsófia elmondta, a következő héten is a mostani társasággal folytatják a munkát, a héten tanultakból ugyanis összeállítanak egy új koreográfiát. Ezután a gyerekek szintén kéthetes tábora indul, a későbbiekben pedig egy kis újdonsággal készülnek, ugyanis szeretnének egy zsoodance-s videóklippet készíteni, ősztől pedig új koreográfiákkal készülnek az új évadra.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-14 15:29:15

Hepp Kupa: Helytállt a Concordia Motax KC Pápa


ajánlott cikk főképe

2018-12-22 14:00:11

Sonyák extrája is kevés volt


ajánlott cikk főképe

2018-10-24 11:32:16

A második félidőre lehet építeni


ajánlott cikk főképe

2018-10-28 13:11:45

Hármas ünnepet tartott a Pápai Judo Akadémia


PÁPA időjárás