Megkezdődtek a pályafelújítások


2015-06-21 08:52:07  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


Megkezdődtek a pályafelújítások főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club sikeres TAO pályázatainak és támogatóinak köszönhetően megkezdte pályafelújítási programját - számol be a pelc.hu. A Fiumei úton található Munkácsy Sporttelepen (Spartacus pálya) már telepítik az 54 fejes automata öntözőrendszert és ugyanilyen rendszer kerül telepítésre a Pápai Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola pályájára is. Az öntözőrendszerek telepítése után a pályák talajának rendbetétele, lazítása, tápanyagpótlása, homokozása, felülvetése is megtörténik. A Spartacus pálya öltözőjét is felújítják, az épület berendezését és vizesblokkjait is kicserélik. A Perutz Stadion élőfüves pályái - melyeket egyre több alkalommal használnak az utánpótlás csapatok - szintén megkapják a szükséges pályaápolási műveleteket. A most elvégzésre kerülő munkálatok összértéke mintegy 23 millió forint.
A klub kéri a pályákat használó sportolni vágyókat, hogy a pályafelújítási műveletek alatt ne használják az érintett füves felületeket, ellenkező esetben ugyanis a felülvetés és talajjavítás tönkremegy.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-02-05 13:55:13

Perutz FC: Indul a bérletárusítás


ajánlott cikk főképe

2019-04-05 09:34:03

Perutz FC: Továbbra is az idei első siker a cél


ajánlott cikk főképe

2018-11-26 14:05:06

Hozta a kötelezőt a Bakonyerdő Pápa


ajánlott cikk főképe

2018-12-31 16:31:52

Futni jó, szilveszter napján is


PÁPA időjárás