Megkezdődtek a pályafelújítások


2015-06-21 08:52:07  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


Megkezdődtek a pályafelújítások főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club sikeres TAO pályázatainak és támogatóinak köszönhetően megkezdte pályafelújítási programját - számol be a pelc.hu. A Fiumei úton található Munkácsy Sporttelepen (Spartacus pálya) már telepítik az 54 fejes automata öntözőrendszert és ugyanilyen rendszer kerül telepítésre a Pápai Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola pályájára is. Az öntözőrendszerek telepítése után a pályák talajának rendbetétele, lazítása, tápanyagpótlása, homokozása, felülvetése is megtörténik. A Spartacus pálya öltözőjét is felújítják, az épület berendezését és vizesblokkjait is kicserélik. A Perutz Stadion élőfüves pályái - melyeket egyre több alkalommal használnak az utánpótlás csapatok - szintén megkapják a szükséges pályaápolási műveleteket. A most elvégzésre kerülő munkálatok összértéke mintegy 23 millió forint.
A klub kéri a pályákat használó sportolni vágyókat, hogy a pályafelújítási műveletek alatt ne használják az érintett füves felületeket, ellenkező esetben ugyanis a felülvetés és talajjavítás tönkremegy.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-11 16:04:48

Perutz FC: Iványi Martin pozitívan tekint előre


ajánlott cikk főképe

2018-11-19 20:38:57

Kiemelt Bozsik torna


ajánlott cikk főképe

2018-10-31 15:41:37

A kupában sem megy: kiesett a Perutz


ajánlott cikk főképe

2018-10-04 21:17:15

Egy hónap után ismét hazai pályán játszik a Perutz