Jótékony judósok


2015-07-03 09:20:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jótékony judósok főképe
A Küzdősport Centrum tatamicseréje után a Bakony Judo Klubnál sok szőnyeg vált feleslegessé. Az egyesület azonban úgy gondolta, nem hagyja a raktárban porosodni az amúgy jó állapotú felszerelést, így azok egy részét egy személyes ismeretségen keresztül a Hét Csillag Egyesületnek ajánlotta fel. Pintér Péterék természetesen nagy örömmel fogadták a felajánlást, így a Jókai utcai edzőterem padlójára 25 szőnyeg került, amit a szakosztályok már birtokba is vettek. Az iskola vezetője azt mondta, a legjobbkor jött a segítség, hiszen az egyesület szőnyegei mára nagyon elhasználódtak.
- Nagyon köszönjük a Bakony Judo Klub felajánlását, meggyőződésem, hogy a kapcsolat a jövőben még jobban elmélyül a két egyesület között – fogalmazott Pintér Péter – sokakhoz hasonlóan mi is úgy látjuk, hogy nagyon magas színvonalú munka folyik a judósoknál, ennek egyik alapköve a megfelelő körülmény, hiszen a Küzdősport Centrumban minden adott a megfelelő képzéshez. Minden küzdősport edzőteremben - így nálunk is – elengedhetetlen a szőnyeg, a földreviteli technikáknál, a földön végzett gyakorlatoknál jelentős szerepe van. Az egyesület nevében még egyszer nagyon köszönöm a lehetőséget, igyekszünk a legjobban kihasználni.
Balikó András edző régóta jó barátságot ápol Pintér Péterrel, évek óta oda-vissza alapon kölcsönös meghívásnak tesznek eleget a vezetők. A judoedző elmondta, a vezetőség egyöntetűen a kezdeményezés mögé állt.
- Azért is örülök, hogy létrejött ez az adományozás, mert jó látni, hogy Péterék mennyi energiát fektetnek a küzdősportba, szívesen segítünk a hozzánk hasonlóknak, hogy minél hatékonyabb és komfortosabb körülmények között folyhasson a munka.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-01 17:08:09

59 gólt dobott a pápai kézilabdacsapat


ajánlott cikk főképe

2020-01-09 21:34:06

Megkezdte a felkészülést a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-03-30 18:48:12

Otthon készülnek a Perutz játékosai


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 11:15:33

Ha nyár, akkor focitábor