Polgármesteri elismerés Csillag István tűzoltó alezredesnek


2015-07-04 10:09:36  | cikk: HuHa  | 


Polgármesteri elismerés Csillag István tűzoltó alezredesnek főképe
Az országos Szent Flórián-napi ünnepségen vehette át a Szent Flórián Érdemjelet, az egyik legrangosabb szakmai elismerést Csillag István, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Pápai Kirendeltségének vezetője. A rangos elismerésre közvetlen elöljárója terjesztette fel a tűzoltó alezredest, hosszú éveken át végzett kiemelkedő munkájáért. E tevékenység helyi elismeréseként adott át pénzjutalmat Áldozó Tamás polgármester a kirendeltség-vezetőnek tegnap délelőtt.

Az alezredestől megtudtuk, a Szent Flórián Érdemjelet évente tíz szakmabeli kaphatja meg, a kitüntetést a belügyminiszter szignálja és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője adja át.
-Amikor megkaptam az érdemjelet azt mondtam kollégáimnak, bár a díjat én kaptam, az elismerés mindenkinek szól, hiszen a mi hivatásunk kimondottan olyan, amit csak úgy lehet eredményesen végezni, ha odafigyelünk egymásra és csapatban dolgozunk – mondta el a Városházán, ahol Áldozó Tamás gratulált neki a kitüntetésért.
Csillag István hozzátette, vegyes érzelmekkel fogadta az elismerést, nagyon örült, hogy munkáját ily módon is elismerik, ám szomorúsággal töltötte el, hogy Németh Tamásnak, a közelmúltban váratlan hirtelenséggel elhunyt felettesének nem köszönhette meg.

A városvezető Csillag István köszöntésén úgy fogalmazott, minden évben vannak olyan kiváló teljesítményt felmutató pápai polgárok, akik kiérdemelnek egy-egy országos kitüntetést. Ezek lehetnek a kormány által adományozott elismerések, melyeket március 15-éhez és augusztus 20-ához kapcsolódva adnak át és vannak szakmai kitüntetések.
-Nekünk az a feladatunk, hogy ezekre a kitüntetésekre felhívjuk a figyelmet itt helyben, hiszen azt a teljesítményt, melyért az elismerés jár itt Pápán mutatta fel a kitüntetett, a pápaiakat szolgálta munkájával.
Áldozó Tamás megköszönte a tűzoltó alezredes munkáját és gratulált a rangos elismeréshez, a város nevében pedig pénzjutalmat adott át Csillag Istvánnak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-14 22:20:44

Határtalan folklór a Háromszék Táncegyüttessel


ajánlott cikk főképe

2019-09-21 13:23:31

A város római bemutatkozásáról egyeztettek


ajánlott cikk főképe

2019-08-14 23:50:12

Bemutatta képviselőjelöltjeit az ellenzéki együttműködés


ajánlott cikk főképe

2019-05-29 21:18:29

Díjazottak gálakoncertje a Zsinagógában


PÁPA időjárás