Légy részese a pápai foci újraindulásának!


2015-07-08 10:54:31  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Légy részese a pápai foci újraindulásának!  főképe
Ahogy arról korábbi cikkeinkben már beszámoltunk, Pápai Perutz FC néven a 2015/2016-os szezonban a megyei másodosztályból indul újra a pápai felnőtt labdarúgás. Az új csapat edzője Marton Miklós lett, a Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség döntése értelmében az új alakulat mellett egy U19-es gárdát is indítania kell a megyei pontvadászatban a Perutznak. A legfontosabb teendő tehát a két új együttes játékosállományainak kialakítása, ezt elősegítendő a PELC korosztályos csapatai, és az újonnan alakult Pápai Perutz FC játékos toborzót hirdet. Két időpontban, július 15-én szerdán és július 20-án hétfőn 18 órai kezdettel 13 éves kortól egészen a felnőtt korosztályig várnak jelentkezőket a csapatokba. A toborzó edzést a Perutz Stadionban a PELC edzőgárdája Lengyel Ferenc szakmai igazgató vezetésével tartja, melyen természetesen a Perutz FC részéről Marton Miklós is jelen lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-14 20:23:44

Teltházzal működik az úszótábor


ajánlott cikk főképe

2020-06-30 14:41:17

Szombaton adják át a rekortános futópályát


ajánlott cikk főképe

2020-08-12 20:51:25

Idegenben javított a Perutz


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 23:20:05

Meggyőző játék, szép Perutz gólok