Nyári focitábor


2015-07-09 17:58:29  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nyári focitábor főképe
Képességfejlesztés, egyéni képzés, Várkertfürdő látogatás, közös étkezések és persze játék, játék, játék! – röviden így lehetne összefoglalni az idei Lőjj egy gólt! elnevezésű focitábort. A Perutz stadion műfüves pályáján, valamint a lelátó mögötti füves területen heti bontásban három turnushoz lehetett csatlakozni, a gyerekekkel szakképzett edzők délelőtti és délutáni képzéseken foglalkoztak. Nemcsak a Pápai Egyesített Labdarúgó Club ifjú labdarúgói, hanem egyesületen kívüli picik is részt vettek a nagy hagyományokkal rendelkező táborban, melyen három hét alatt közel 90-en kergették a labdát. Horváth Imre, a tábor vezetője elmondta, a gyerekek még a tikkasztó hőség ellenére is lelkesek voltak, szorgalmuk pedig az egész hétre jellemző volt.
- A nagy meleg ellen nagyobb pihenőkkel, gyakori ivószünettel igyekeztünk védekezni, több-kevesebb sikerrel. Nagyon örülünk, hogy közel 90 gyermek döntött úgy, hogy a bajnoki szünet ellenére is lejár hozzánk mozogni, vannak évek óta visszatérő résztvevőink, és olyanok is, akik nemcsak egy hétre jöttek, több turnusba is bekapcsolódtak. Délelőtt két foglalkozást tartottunk, a reggeli játékos bemelegítés után egyéni technikai képzések zajlottak, melyekbe természetesen belecsempésztük az egymás elleni játékot is, mert a picik elsősorban azért jönnek, hogy játszanak, gólt szerezzenek, csapatkapitányként sikerélményük legyen. Az ebéd után a délutánt a nagy meleg miatt jobbára a Várkertben töltöttük, itt is sikerült lefoglalnunk a gyerekeket.
Horváth Imre hozzátette, mindenkivel életkora és tudása alapján foglalkoztak, a legkisebbek játékos feladatokat oldottak meg, 2-2, 3-3 elleni szituációkat, a nagyobbakkal már komolyabb gyakorlatokat is el tudtak végezni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-15 10:50:20

Horváth Csanád másodszor lett Magyarország jó tanulója-jó sportolója


ajánlott cikk főképe

2020-07-03 12:13:48

Rutinos labdarúgóval erősített a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 18:09:07

Elmaradnak a kézilabda-mérkőzések is


ajánlott cikk főképe

2020-07-22 14:22:49

Három góllal nyert a Perutz, Dóczi megsérült