Nyíregyháza: Jagodics Bence aláírt


2015-07-13 15:38:00  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Nyíregyháza: Jagodics Bence aláírt főképe
Az NB III-ba visszasorolt Nyíregyháza hivatalos honlapján jelentette be, hogy játékoskeretét újabb korábbi élvonalbeli labdarúgóval erősítette meg. A Szapri új játékosa nem más, mint a Lombard Pápa korábbi védője, Jagodics Bence. A mindössze 21 éves középső védő számára már gyerekkorában eldőlt, hogy édesapja nyomdokait követve, ő is labdarúgó lesz. Jagodics Zoltán csak a Haladásban több mint száz alkalommal szerepelt az élvonalban, de volt a Ferencváros és a Győr játékosa is. Fiai közül Márk és Bence is futballista lett, és mindketten korosztályos válogatottságig vitték. A Szpari új igazolása is Szombathelyen kezdett, legutóbb pedig Pápán szerepelt. Mátyus János jól ismeri mire képes, ezért is szorgalmazta szerződtetését. A 183 centiméter magas játékos játszott már a nyíregyházi Városi Stadionban, igaz kellemetlen emlékekkel távozhatott, mivel akkor a Lombard Pápával 3-0-ra kikaptak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-06 10:47:30

Virtuális futás a koraszülöttekért


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 10:25:22

Visszatérhetnek a nézők a sportrendezvényekre


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:27:33

Egy vereség, egy döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:58:51

Nézőcsúcsra számítanak a láthatatlan bajnokin