Már üzemelnek az új öntözőrendszerek


2015-07-18 13:20:04  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


Már üzemelnek az új öntözőrendszerek főképe
A júniusban megkezdett pályafelújítási munkálatok első része befejeződött, a Perutz Stadion után a Teveli úti Mező pálya és a Munkácsy Sporttelepén található játéktér is megkapta a szükséges gyepregeneráló gondozást (szellőztetés, mélylazítás, homokozás, vegyszerezés, felülvetés, műtrágyázás), és már üzemelnek az automata öntözőrendszerek – írja a pelc.hu. A területeknek folyamatos öntözésre és kíméletre van szüksége a következő hetekben, ezért az egyesület ismételten kéri a sportolni vágyókat, hogy a pályafelújítási műveletek alatt ne használják az érintett füves felületeket, ellenkező esetben korai használat esetén a felülvetés és a talajjavítás tönkremegy.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:27:33

Egy vereség, egy döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 18:52:35

Hat edzés két hét alatt


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 17:55:31

Egy tucat PELC gól