Régi-új arcok is feltűntek a Perutz toborzóján


2015-07-20 19:52:48  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Régi-új arcok is feltűntek a Perutz toborzóján főképe
A július 15-ei alkalom után hétfőn kora este második játékos toborzóját is megtartotta a megyei első osztályú bajnokságra készülő Perutz FC. A múlt heti első edzés után ezúttal körülbelül 20-an vették részt Marton Miklós vezetőedző tréningjén, melyen a drukkerek több ismerős arccal is találkozhattak, hiszen az egykor az NB III-ban szereplő Lombard II. keretéből hosszú évek után többen is visszatértek a stadionba. Kétségtelen, hogy a legismertebb játékos Király Botond volt, aki az NB I-ben több alkalommal is lehetőséget kapott, és jelen állás szerint van esély arra, hogy Pápán maradjon.
- Ilyen edző még nem volt a világon, aki játék nélkül bajnokságot nyert volna – viccelődött Marton Miklós. Örülök, hogy az első osztályban indulunk, igaz, ez még nagyobb kihívás elé állít minket, még jobban oda kell figyelnünk a kiválasztásnál. Remélem, hogy minél több volt játékosunkat vissza tudjuk csábítani, a probléma még mindig az, hogy nagyon kevés időnk van, minél előbb véglegesíteni kell a keretet, edzőmérkőzéseket lekötni és amennyit csak lehet, edzeni. Sajnos az első válogatón csak néhány játékos ütötte meg a kellő szintet, velük el is beszélgettünk a közös munkáról, de nem küldünk el senkit, mindenki kap még egy lehetőséget. Bízom az egykori tanítványaimban, és remélem, ők is bennem. A célokról egyelőre nem beszélnék, szeretnénk egy közönségszórakoztató csapatot összeállítani, utána lehet majd a hosszú távú elképzeléseinkről beszélni.

A csapat felkészülését és a játékoskeret alakulását figyelemmel kísérjük.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-11 19:52:06

Zártkapus meccsek várnak a Perutz FC-re


ajánlott cikk főképe

2020-03-16 14:07:45

Felfüggesztették az NB-s meccseket


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:16:59

Online játékot indít a Magyar Diáksport Szövetség


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:55:53

Jövő héten indul a kézitábor