Bántalmazta és kirabolta feleségét


2015-07-21 22:51:34  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette azt a pápai férfit és nőt, akik a megalapozott gyanú szerint a pápai vasútállomáson bántalmazták és kirabolták a férfi jelenlegi feleségét.

A nyomozás adatai szerint a sértett 2015. július 6-án 18 óra 45 perc körül a pápai vasútállomáson tartózkodott vonatra várva. Időközben megjelent a pályaudvaron a tőle külön élő férje, és annak jelenlegi párja. A 42 éves D. Csaba és vele együtt élő, 46 éves B. Ibolya pápai lakosok a várakozó asszonnyal szóváltásba keveredtek, majd őt ütlegelni kezdték, amihez B. Ibolya járást segítő botját is használták. Az esetről tudomást szerzett a sértett fia, aki a közeli lakásából a vasútállomásra sietve édesanyja védelmére kelt, ám őt is többször megütötték. A bántalmazás közben eltulajdonították a megvert nő pénztárcáját és arany fülbevalóját, valamint kezéből kicsavarták mobiltelefonját. A gyanúsítottak ezt követően felszálltak a Celldömölk fele tartó vonatra.

D. Csabát és B. Ibolyát a pápai rendőrök 2015. július 8-án délelőtt fogták el Pápán, majd őrizetbe vették őket és indítványozták előzetes letartóztatásukat. Ellenük rablás és garázdaság bűntett, elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki a 36 éves nőt.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás egy 36 éves pápai lakos ellen a helyi rendőrkapitányságon. A nő 2020. június 13-án délután egy pápai üzlet próbafülkéjében...

2020-06-17 08:15:44

Bolti tolvaj rendőrkézen


ajánlott cikk főképe

2020-05-07 09:34:29

Lezárt akta: Gépkocsikat rongáló férfit fogtak el a rendőrök


ajánlott cikk főképe

2020-07-24 18:34:35

Lezárt akta: Lakatlan házból loptak


A rendőrség a kábítószer-ellenes világnap alkalmából egy kisfilmmel hívja fel a figyelmet a drogfogyasztás sokszor visszafordíthatatlan következményeire.Jelenleg Európában a kábítószerek terjedésének különösen dinamikus időszaka zajlik. Új és egyre veszélyesebb szerek...

2020-06-26 16:19:55

Elég egyetlen rossz döntés — és az egész életed megváltozhat