Hétvégi házakból loptak


2015-07-21 22:57:29  | cikk:  | 


Vádemelési javaslattal zártak le a pápai rendőrök a vanyolai szőlőhegyen elkövetett lopássorozat miatt indított nyomozást.
A nyomozás során megállapított adatok szerint a 23 éves H. Gábor, a 41 éves B. János és 43 éves D. Ferenc rábapatonai lakosok 2014 decembere és 2015. január 9-e között 10, a vanyolai szőlőhegyen levő hétvégi ház bejárati ajtaját feszítették fel, majd azokból motoros fűkaszát, olajradiátort, permetező készüléket, aggregátort, valamint egyéb fém tárgyakat tulajdonítottak el. A gyanúsítottak összesen több mint 1 millió forint kárt okoztak a sértetteknek.

A Pápai Rendőrkapitányság az ügyekben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a napokban befejezte, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-16 14:28:10

Más rendszámmal és eltiltva vezette autóját a férfi, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-07-28 12:35:56

Közlekedési akció a balesetek megelőzéséért


Íme, a rendőrség tanácsai, hogy ne váljon a csalók áldozatává.

Világszerte tapasztalható, hogy az új koronavírus által terjesztett járvány miatt a sebészeti maszkok és más orvosi segédeszközök iránt megnövekedett a kereslet, és egyre nehezebb ezek beszerzése. Ezzel párhuzamosan megjelentek...

2020-03-18 11:45:53

Vigyázat: csalók húznak hasznot az új koronavírus-helyzetből


A járőrök Pápán, a Fő utcában igazoltattak egy 37 éves sobori lakost 2020. június 22-én 9 óra 45 perckor. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a Győri Törvényszék a férfi körözését rendelte el lopás miatt, ezért a járőrök előállították, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság...

2020-06-23 11:16:41

Körözték a férfit, a rendőrök elfogták