Szavazzon a Perutz FC címerére!


2015-07-23 12:21:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szavazzon a Perutz FC címerére! főképe
Elkészültek a közelmúltban megalakult Perutz FC logótervei. A vezetőség három lehetséges címert készíttetett, olvasóinkat most arra kérik, tegyék meg javaslataikat, melyik változat legyen a csapat hivatalos jelképe. Az első verzióban kék háttér előtt látható a Perutz család címeréből átvett szarvas, felette és alatta a Pápai Perutz FC csapatnév. A második változatban a város kék-piros színei láthatóak, melyeket középen szintén a szarvas köt össze. A harmadik jelölt hasonló az elsőhöz, kék háttér előtt a felső részen található a csapatnév, alatta a szarvas, végül legalul egy futball labda. Szavazataikat július 26-a (vasárnap) éjfélig tehetik meg hírportálunk jobb oldalán.
  

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-14 17:22:07

Hegymászás: Újabb csúcsokat hódított meg Mógor Péter


ajánlott cikk főképe

2020-07-14 20:23:44

Teltházzal működik az úszótábor


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 17:23:17

Hófutásban érmet szerzett Gelencsér Róbert


ajánlott cikk főképe

2020-06-03 11:32:03

Jótékonysági futóversenyt rendeznek