Jó tanulóit díjazta a PELC


2015-07-24 14:34:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jó tanulóit díjazta a PELC főképe
Sokan jelentkeztek a Pápai Egyesített Labdarúgó Club akciójára, mely arról szólt, hogy azon játékosaik, akik általános iskolában 4,5-es, középiskolában 4-es tantárgyi átlagot (első és másodikosoknál szöveges értékelés esetén maximum egy kivétellel tantárgyanként a legjobb minősítést) elérő bizonyítványukat bemutatják, ajándékban részesülnek. Sok bizonyítvány fénymásolata érkezett a vezetőséghez, ami azt jelenti, hogy nemcsak a pályán, hanem azon kívül is jól teljesítenek a fiatalok. Idén az edzőktől 49-en vehetik át jutalmukat, a klubhoz az alábbi bizonyítványok érkeztek be korcsoportok szerint:

U7: Gulyás Botond, Mórocz Balázs

U8: Horváth Csongor, Banai Zétény, Pethő Zsombor, Szabó Árpád, Balogh Máté, Kopeczky Bence, Pintér Kornél, Szelencsik Csongor, Kántor Csongor, Joó Kristóf, Bedecs Boldizsár, Böröczky Bertalan, Balogh Marcell

U9: Kálmán Boldizsár, Ruisch Máté, Ivján Botond, Nagy Botond

U10: Kovács Barnabás, Kovács Ármin, Erdősi Milán, Szóllás-Bartl Barnabás, Czere András, Krasztel Günter, Farkas Levente, Rozman Adrián, Farkas Ábel

U11: Bezzeg Dániel, Szaller Patrik, Joó Milán, Papp Ádám, Gulyás Bálint, Keresztes Márk

U12: Vörösvári Máté, Présing Balázs, Varga Bence

U13: Körmöndi Dániel, Cseke Patrik, Gombás Dávid

U15: Péter Kristóf, Hanania Dominik

U15 leány: Krivácsy Eszter, Takács Petra,Varga Kata, Pődör Patrícia

U16: Nagy Bence, Böröczky András

U18: Mórocz Barnabás

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-24 10:27:17

A PELC ismét elnyerte a női Kiemelt Képzési Központ minősítést


ajánlott cikk főképe

2020-04-30 16:19:07

A kormány engedélyezi az edzéseket, a zárt kapus meccsrendezést


ajánlott cikk főképe

2020-03-13 11:13:27

Három alapembere nélkül utazik Sárvárra a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 11:21:08

Strandkézilabda csapatot építenek