Húsz labdarúgó már aláírt a Perutzhoz


2015-07-27 15:50:05  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Húsz labdarúgó már aláírt a Perutzhoz főképe
Augusztus 16-án rajtol a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság. A Pápai Perutz FC ezen a héten hivatalosan is megkezdi az edzőmérkőzéseket, igaz az idő rövidségére való tekintettel ezekből nem sok lesz. Július 29-én idegenben Celldömölkkel meccsel Marton Miklós csapata, majd augusztus 1-jén 18 órától - immár Pápán - Bácsával és Bábolnával is egy-egy félidő erejéig összeméri erejét. A vezetőség a háttérben közben folyamatosan a keret megerősítésén dolgozik, értesüléseink szerint ezidáig körülbelül húsz labdarúgó tette át a székhelyét a Perutzba, a névsor nem végleges, úgy tudjuk több, meghatározó játékossal is hamarosan megegyeznek. Íme a nem hivatalos névsor:

Kapusok:
Szíjjártó Kristóf
Porcelán Kristóf

Védők:
Tóth Máté
Badics Patrik
Szabó Bence
Györkös Zoltán
Orovecz András
Ughy István
Kálmán István

Középpályások:
Szabó Martin
Kálmán Norbert
Palkovics Ádám
Mészáros Dávid
Süle Norbert
Radó Tamás

Csatárok:
Szabó Bálint
Véber Gergő
Páli Márk
Róka Roland
Venczel Zoltán

A hivatalos sorsolást július 29-én tartják. Bocskay László elnök elmondta, a tervek szerint a hazai bajnoki találkozókra 500 forintos áron lehet majd belépőt váltani, a nyugdíjasoknak és diákoknak kedvezményes jegyárak lesznek, 14 éves kor alatt pedig térítésmentesen lehet megtekinteni a mérkőzéseket. A bérlet ára - mely egyelőre az őszi szezonra szól majd - 2500 forintba kerül.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:03:32

Perutz FC: Pontszerzés emberhátrányban


ajánlott cikk főképe

2020-03-11 19:52:06

Zártkapus meccsek várnak a Perutz FC-re


ajánlott cikk főképe

2020-04-30 16:19:07

A kormány engedélyezi az edzéseket, a zárt kapus meccsrendezést


ajánlott cikk főképe

2020-07-13 20:20:59

Elkészült az NB III csoportbeosztása