Döntöttek olvasóink a Perutz címeréről


2015-07-28 12:28:26  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Döntöttek olvasóink a Perutz címeréről főképe
Az elmúlt hét közepén arra kértük olvasóinkat, három lehetséges verzió közül tegyenek javaslatot arra, melyik változat legyen a megyei bajnokságra készülő Pápai Perutz FC új címere. Szerencsére sokan mondták el véleményüket, fogalmaztak meg építő jellegű kritikát, a vasárnap éjfélkor zárult voksoláson szavazóink pedig úgy döntöttek, tetszésüket az első verzió nyerte el a legjobban. A végeredményt szerkesztőségünk eljuttatta a klub vezetőségének, akik megköszönték a szavazatokat és elmondták, a végleges logó kialakításánál figyelembe veszik a hozzászólásokat. A kész jelképet hamarosan Önök is megtekinthetik hírportálunkon.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-08 11:41:01

Övvizsgával zárult a judotábor


ajánlott cikk főképe

2020-08-08 12:43:39

Erős ellenfelet fogad a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-07-16 17:42:36

Válogatott dartsos nyert Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-07-27 19:38:46

Nyárfelező asztalitenisz verseny