Holnap éjszakai fürdőzésre várják a vendégeket a Várkertfürdőbe


2015-07-30 10:33:08  | cikk: HuHa  | 


Holnap éjszakai fürdőzésre várják a vendégeket a Várkertfürdőbe főképe
Hatodik éve szervezi meg a Strandok Éjszakáját a Magyar Fürdőszövetség egy-egy nyári éjszakán, arra buzdítva az ország fürdőit, hogy különleges éjszakai fürdőzési lehetőséget biztosítsanak a vendégeknek. Az idei esztendőben, első alkalommal a Várkertfürdő is csatlakozott a kezdeményezéshez, így pénteken éjjel (július 31-én) éjszakai fürdőzésre és szórakozásra várják a látogatókat. A programról Nagy Zsolt vezérigazgató tájékoztatta a sajtó képviselőit. Mint mondta, a Strandok Éjszakáján a termálfürdő medencéi, a Termálkert és az Adrenalin csúszdatorony működik majd, de az csúszdázás és a fürdőzés lehetősége mellett izgalmas szórakoztató programokat is kínálnak a vendégeknek.

A buli 21 órakor kezdődik, 22 órától Dj. Béci karaoke partiján dalolhatnak akár a medencében is a szórakozni vágyók, és ekkortól várja a jövendőre kíváncsi vendégeket a fürdő jósnője. 23 órakor a Teleszterion Színházi Műhely látványos tűzzsonglőr show-ja kápráztatja el a közönséget, éjfélkor pedig rúdtánc bemutató emeli a hangulatot a GB Fitness jóvoltából.

Nagy Zsolt arról is szólt, a kedvezményes belépődíj mellé nyereményjátékot is hirdetnek a vendégek között, aki belépéskor kitölti a regisztrációs kérdőívet, nyereménysorsoláson vesz részt, melyen fürdőbelépőt nyerhet. Az időjárásssal kapcsolatban az igazgató azt mondta, bár forró éjszakára nem számíthatnak, a medencék 34 fokos meleg vize a hűs éjszakában is nagyon kellemes élményt nyújt a fürdőzőknek.

A tervek szerint, a későbbiekben is szerveznek majd éjszakai fürdőzést a Várkertfürdőben – tette hozzá a létesítmény vezetője.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-28 19:42:44

Zenélő Magyarország Pápán is


ajánlott cikk főképe

2020-07-26 08:17:45

Tűz és víz - Strandok éjszakája a Várkertfürdőben


ajánlott cikk főképe

2020-05-29 14:40:18

Fogd, vidd és olvasd! Ingyen elvihető könyvek a bibliotéka előtt


ajánlott cikk főképe

2020-05-16 10:45:55

A koronavírus személyes történeteit gyűjti össze a Gróf Esterházy Károly Múzeum