Új vezetőedző a Bakonyerdő Pápa kispadján


2015-08-11 14:49:20  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Új vezetőedző a Bakonyerdő Pápa kispadján főképe
Az NB II-ben szereplő Bakonyerdő Pápa felnőtt csapata heti három edzéssel az elmúlt héten megkezdte a hét hetesnek szánt felkészülést a 2015/2016-os idényre. A 18 fős keret új edzővel, Kiss Dániellel vágott neki az alapozásnak, melyben az első hetekben a minél jobb fizikai állapot elérésén van a hangsúly. Az új tréner elmondta, jó a játékosok hozzáállása, mindenkivel elégedett, tervei között pedig az első hat hely valamelyikének megszerzése szerepel.
- Ha rövid ideig is, de korábban játékosként az egyesület tagja voltam, így a keret nem ismeretlen számomra, természetesen azért kell egy kis idő, amíg megtalálom a közös hangot a fiúkkal. Az első héten az erőnlétre helyeztük a fő hangsúlyt, a második héten már előkerülnek a labdák is, természetesen továbbra is odafigyelünk a kondícióra, szeretnénk minél több edzőmérkőzést is lekötni, hogy a lehető legjobban összekovácsolódjunk a szeptemberi rajtra. A felkészülés kezdetén átbeszéltük a terveket, célokat, Kapcsándi Zsolt is sokat segített, ősszel szeretnénk az első hatba bekerülni, aztán tavasszal még jobban megközelíteni a dobogót.
Kiss Dániel elmondta, Győrből két játékost sikerült leigazolni, egy kapussal és egy balszélsővel erősödött a keret, további játékosmozgás nem várható. A csapat első tétmérkőzése az NB I/B-s Tata elleni Magyar Kupa találkozó lesz, a meccset szeptember 16-án 19 órától rendezik a Sportcsarnokban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:27:33

Egy vereség, egy döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 17:19:11

Húsz csapatos lesz az NB III nyugati csoportja


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 19:26:49

Perutz FC: Ismét a pályán


ajánlott cikk főképe

2020-06-05 19:27:24

Újra a tatamin