Elhibázott büntető a hosszabbításban, döntetlennel kezdett a Perutz FC


2015-08-16 19:14:47  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | 


Elhibázott büntető a hosszabbításban, döntetlennel kezdett a Perutz FC főképe
A megyei első osztályú labdarúgó bajnokságban az elmúlt szezonban a 10. helyen végzett Balatonalmádi otthonában vágott neki az idei menetelésnek a Pápai Perutz FC. Marton Miklós csapata egy rövid, de annál intenzívebb felkészülést követően a Balatonalmádi sportpályán igyekezett a lehető legjobban indítani a szezont. A Perutz FC története első tétmérkőzésén a Szijjártó – Szabó Bence, Orovecz, Tóth M., Györkös – Badics, Horváth Á., Szabó Bálint, Mészáros, Páli - Venczel összetételben lépett pályára. Az első pillanatoktól kezdve a védekezésre helyezte a fő hangsúlyt a hazai csapat, ami nagy csatára kényszerítette a mieinket, ugyanis a betömörülő védelmet csak nagy nehézségek árán sikerült feltörni, nem is csoda, hogy gólnélküli állást mutatott az eredményjelző a szünetben. 0-0-s félidő után a második játékrészben többször is eldönthette volna a három pont sorsát a Perutz, ám az összes kínálkozó alkalom kimaradt, a hosszabbításban néhány percig azonban úgy tűnt, pontokkal távozhat a Pápa. A legnagyobb gólszerzési lehetőségre ugyanis egészen a 92. percig várni kellett: egy szöglet után visszatett labdával Szabó Bence iramodott meg a hazai kapu felé, a tizenhatoson belül fellökték, amiért a játékvezető a tizenegyes pontra mutatott. A labda mögé Györkös Zoltán állt, lövését Borda kapus azonban hárította, így maradt a gólnélküli döntetlen.

Balatonalmádi - Perutz FC 0-0 (0-0)

Marton Miklós: Ellenfelünk nem akart focizni, a támadásokat feladva egyetlen céljuk az volt, hogy ne kapjanak gólt. Csapatomat dicséret illeti, mert ennek ellenére több gólszerzési lehetőségünk is volt, igaz ezeket ki is hagytuk. Egy-két játékosomnak még szoknia kell ezt a közeget, hiszen többjükön is látszott, hogy a terhet nehezen viselik, emiatt nem tudták valós tudásukat megmutatni. A három pont a hajrában mégis a kezünkben volt, sajnos a tizenegyes kimaradt, így egy ponttal utazunk haza. Több van ebben a csapatban, ha azok a dolgok, amiket az edzéseken és a felkészülési mérkőzéseken gyakoroltunk visszaköszönnek, eredményesebbek leszünk.

Balatonalmádi: Borda – Ihász (’79 Meiczinger), Blaski, Primusz, Hencz – Stiger, Károlyi, Márkus, Farkas – Szentkirályi-Tóth (’55 Újvári), Benedek (’82 Lendvai)

Perutz FC: Szijjártó – Szabó Bence, Orovecz (’71 Kálmán), Tóth M., Györkös – Badics (’87 Horváth D.), Horváth Á., Szabó Bálint (’60 Palkovics), Mészáros, Páli - Venczel

További eredmények:
Peremarton – Devecser 5-7
Ugod – Várpalota 3-2
Herend – Ajka Kristály SE 1-2
TIAC – Sümeg 1-1
Dudar – Őskü 0-1
Veszprém – FAK 3-0
Csetény – Pét 1-2
Úrkút – Gyulafirátót 2-1

A Perutz FC a következő fordulóban, augusztus 22-én 17 órai kezdettel Herendet fogadja a stadionban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-12 21:30:03

Rövid pihenőre vonul a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-03-16 14:07:45

Felfüggesztették az NB-s meccseket


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot


ajánlott cikk főképe

2020-07-16 17:42:36

Válogatott dartsos nyert Pápán