Rendszám nélküli autóval közlekedett


2015-08-24 11:43:55  | cikk:  | 


Sem rendszáma, sem egyéb okmánya nem volt annak az autónak, amelyet 2015. augusztus 16-án éjjel állítottak meg a pápai rendőrök Bakonyszücsön. Az intézkedés során kiderült, a sofőr további jogsértésekkel is gyanúsítható.  Czere Zoltán címzetes rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízott és járőrtársa Józsa Ádám rendőr őrmester 2015. augusztus 16-án 3 óra 55 perckor figyelt fel Bakonyszücs egyik utcájában a forgalmi rendszám nélkül közlekedő autóra. A megállított 35 éves Pápa környéki sofőr elmondta, hogy a személygépkocsit külföldről hozta be, de azt hazánkban forgalomba még nem helyeztette. Az intézkedés során kiderült, hogy B. Ferenc vezetői engedéllyel sem rendelkezik, továbbá gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy szeszesitalt fogyasztott, ezért mintavétel céljából előállították őt a Pápai Rendőrkapitányságra.   A gyanúsított ellen ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya folytatja le, míg az engedély nélküli vezetés és a további közlekedési szabálysértések vonatkozásában a kapitányság igazgatásrendészeti osztálya jár el. 

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-29 11:34:35

BikeSafe-siker Pápán


A pápai rendőrök előállították a helyi fiatalt.

Az eljárás adatai szerint a 83-as számú főúton, Pápa-Tapolcafő irányából Takácsi felé közlekedett személygépkocsival egy 18 éves pápai férfi 2020. március 14-én 4 óra 50 perckor. Haladása során egy útkereszteződésbe érve -ahol...

2020-03-16 11:58:32

Ittas volt a sofőr


ajánlott cikk főképe

2020-05-15 12:19:30

Zebra terv a gyalogosok védelméért


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 41 éves nemesgörzsönyi lakossal szemben folytatott.

A járőrök 2020. május 8-án este Nemesgörzsöny egyik utcájában állítottak meg egy segédmotor-kerékpárt, és ellenőrizték annak vezetőjét. A 41 éves helyi...

2020-05-19 14:12:51

Ittasan vezetett a férfi a rendőrök elfogták