Teltházas ABBA Show - Véget ért a Nyáresték


2015-08-24 11:56:23  | cikk: pgya  | 


 Teltházas ABBA Show - Véget ért a Nyáresték főképe
Hatalmas sikerrel zárult tegnap este a Nyáresték a pápai Esterházy-kastély udvarán rendezvénysorozat. Az öt előadásból álló programkínálatot Pápa Város Fúvószenekarának koncertje zárta, amelyre a kastélyudvaron felállított ezerfős lelátó minden helyét elfoglalta az érdeklődő közönség.

A Fúvós Show-on ezúttal is a legnépszerűbb ABBA dalok feldolgozását adták elő, akárcsak az újévi koncerten, Horváth Adrián vezényletével. Az év eleji koncert a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ falai között hangzott el, tegnap adatott meg a lehetőség arra, hogy a pápai közönség a szabadtéri hangzást is élvezhesse.
A produkció időközben meghozta gyümölcsét is, hiszen megkapta a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetségtől felső kategóriában a kiemelt arany minősítést.

A zenekar ezúttal is igazi show-t varázsolt a színpadra, a fúvósok mellett a vonós szekciót a JMSZK Kamarazenekara alkotta – élükön Nagy Tiborral – , vokálnak pedig Pápa Város Bárdos Lajos Vegyeskarát kérte fel az együttes, a kórust Fehér Ferenc vezette. A világszerte ismert dalok Kövendy Eszter és Melkovics Zoltán operaénekes – Ekanem Bálint Emota egyéb elfoglaltsága miatt – előadásában hangzottak el, táncos betétekkel a Rebel Lion TSE tagjai színesítették az előadást, Kocsis Attila vezetésével.

Pápa Város Fúvószenekara legközelebb augusztus 29-én szombat este hét órától „Tíz év, tíz sláger” címmel tart egész estés előadást ugyancsak az Esterházy-kastély udvarán.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-11-21 15:46:41

Hálaadás napi műsor a Tarczyban


ajánlott cikk főképe

2018-12-12 15:36:16

A gondolkodás szabadsága - könyvbemutató


ajánlott cikk főképe

2019-02-18 15:55:19

Jubileumi mackókiállítás a Pegazusban


ajánlott cikk főképe

2018-10-01 13:14:09

Arany-busz a Mezőben


PÁPA időjárás