Élőben a Perutz FC meccse(i)


2015-08-27 19:12:06  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: mlsz.hu  | 


Élőben a Perutz FC meccse(i) főképe
A 2015/2016-os bajnoki idényben először van lehetőség interneten megtekinteni megyei első osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzéseket. Korábban a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém megyei Igazgatóságának hivatalos youtube csatornáján a Balatonalmádi – Dudar megyei kupadöntőt láthatták élőben a szurkolók, legutóbb pedig a Perutz FC – Herend összecsapást követhették nyomon az érdeklődők. A sor folytatódik, a tervek szerint legközelebb a szeptember 12-ei Perutz FC – Peremarton meccs lesz látható - az internet elérhetőség függvényében lehet változás. Amennyiben a technikai feltételek adottak lesznek, a pápaiak idegenbeli mérkőzéseit is figyelemmel lehet kísérni, erről természetesen időben beszámolunk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-29 16:20:23

Darts: Lezárult a tavaszi ligasorozat


ajánlott cikk főképe

2020-08-02 20:44:33

Nagyot küzdve hátrányból nyert a Perutz


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 17:23:17

Hófutásban érmet szerzett Gelencsér Róbert


ajánlott cikk főképe

2020-05-18 13:15:38

13 éremmel számol az olimpián a MOB elnöke