Augusztus 30-án asztalitenisz verseny


2015-08-27 19:23:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Augusztus 30-án asztalitenisz verseny főképe
A Pápa és Környéke Asztaliteniszezői SE augusztus 30-án vasárnap 10 órától pótolja az év elején elmaradt városi-körzeti felnőtt versenyt, női és férfi egyéni kategóriában, valamint összevont párosban. A szervezők a jelentkezők nevezését 9:30-ig várják, a Szent István u. 12. szám alatti új edzőteremben. Nyőgér István szervező, az egyesület alelnöke elmondta, bizalommal várják a Pápa környéki községek két-két legjobb női és férfi játékosát, pápaiak esetében pedig aki nem tagja az egyesületnek, attól előzetes jelentkezést kérnek személyesen, telefonon vagy a pekasevezeto@gmail.com címen. A versenybíró Péter Pál mesteredző lesz, a kategóriák első három helyezettje mellett a szervezők különdíjakkal is készülnek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-04 14:21:15

Nagyarányú vereséget szenvedett a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-03-11 09:58:10

Ülésezett a Fegyelmi Bizottság


ajánlott cikk főképe

2020-07-16 11:39:52

Egyéni csúcsokat futottak


ajánlott cikk főképe

2020-07-18 16:19:55

A PELC III. nyerte a Takácsi Kupát