Éjszakai fürdőpartival búcsúztatta a nyarat a Várkertfürdő


2015-08-30 23:30:52  | cikk: HuHa  | fotó: Babos Petra  | 


Éjszakai fürdőpartival búcsúztatta a nyarat a Várkertfürdő főképe
Éjszakai fürdőzést hirdetett a Várkertfürdő a nyár utolsó hétvégéjére. A péntek éjszakai mulatságon közel négyszázan vettek részt, a népes vendégseregben minden korosztály képviseltette magát, a kisgyermekes családokon, fiatalokból álló baráti társaságokon át szépkorúak is szép számmal jöttek el a különleges programra. Az éjszakai fürdőzésen a termálfürdő és a Termálkert medencéi, a Nagytappancs medence és az Adrenalin csúszdatorony várta a látogatókat.

A csillagfényes, teliholdas éjszakát egy igazán ütős produkció nyitotta, a DRuMSTeRS dobzenekar latinos dallamai teremtettek kiváló hangulatot, amint a termálfürdőn végigvonulva a kiúszó medence partján közös tapsra késztették a népes számú fürdőzőt. Az éjszaka fénypontja a Strandszépe választás volt, melyre hét ifjú hölgy nevezett, s közülük választotta ki a zsűri és a közönség a legszebbeket. A lányok előbb utcai viseletben, majd fürdőruhában mutatkoztak be a vendégek lelkes buzdításától kísérve. A zsűriben Áldozó Tamás polgármester, Nagy Zsolt, a fürdő vezérigazgatója és Poráczki Tünde, a létesítmény munkatársa foglalt helyet, s bizony nem volt könnyű dolguk a legcsinosabb versenyző kiválasztásánál. A zsűrin túl természetesen a közönség is szavazhatott a legszebbnek tartott lányra, és a vendégsereg élt is a lehetőséggel. Az eredményhirdetésen valamennyi induló átvehette a Várkertfürdő ajándékát és különdíjakat is kiosztottak. A közönség a pápai Fűzfa Rebekát választotta a legszebbnek, a zsűri döntése szerint a harmadik helyezettnek járó díjat a Csesznekről érkezett Vincze Nikoletta kapta, második lett a várpalotai Mándoki Mercédesz, a Strand Szépe címet pedig a győri Jónás Bettina kapta. A 19 éves ifjú hölgy hírportálunknak elmondta, több szépségversenyen indult már, de most először nyerte el a szépségkirálynő címet.
-Nagyon örülök és köszönöm a zsűrinek, hogy engem választott.
Bettina szerint a szépség több a szép arcnál és a formás testnél, fontos, hogy az ember lelke is szép legyen. A Strand Szépe azt is megosztotta velünk, különleges szépségtippje, szépítő rituáléja nincs, de odafigyel magára, a Várkertfürdőről pedig azt mondta, gyakran vendége a létesítménynek.
-A párom Pápa környékén él, és ha csak tehetjük, eljövünk ide. Nagyon szeretjük a várost és a Várkertfürdőt is.
Nos, remélhetőleg Bettináék ezentúl is gyakori vendégei lesznek a létesítménynek, már csak azért is, mert a Strand Szépe ajándékai között egy fürdőbérlet is volt.
Az éjfélig tartó program Dj. Béci karaoke partijával zárult, melyen magyar és külföldi slágerek csendültek fel a vendégek előadásában.

A péntek éjszakai rendezvény után szombaton és vasárnap is nagyon sokan választották a Várkertfürdőt hétvégi kikapcsolódásuk helyszínéül. A kánikulában szombaton közel háromezren keresték fel a létesítményt, vasárnap pedig több mint négyezer vendége volt a fürdőnek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-11 13:19:23

Több mint 16 millió forint értékben osztottak bébiételt


ajánlott cikk főképe

2020-03-30 19:23:30

Hatszáz textil arcmaszk már az ESZI-nél


ajánlott cikk főképe

2020-06-30 10:46:45

Mínusz 310 millió forint


ajánlott cikk főképe

2020-04-08 19:03:09

Elkezdődtek a beiratkozások a város egyházi óvodáiban