Az idei utolsó városrészi napra készülnek


2015-10-01 22:00:05  | cikk: HuHa  | 


Az idei utolsó városrészi napra készülnek főképe
A szombati Vajda Péter Lakótelepi Nap lesz az utolsó az idei városrészi napok sorában. Az egész napos programra azonban itt sem csak a lakótelepen élőket várják, hiszen a jótékonysági főzőverseny és a szórakoztató programok mindenki előtt nyitva állnak.

A rendezvény helyszínén már zajlanak az előkészületek, a rendezvénysátrat felállították, a faházakat felépítették, a lakótelep bölcsődéjével szembeni zöld területet rendbe tették. Ez lesz a helyszíne a szombati programnak.
-A városrészi napok sorát hagyományosan a Vajda Péter Lakótelepi Nap zárja minden évben és jellemzően barátságos időben tudjuk megtartani a rendezvényt. Most is erre van kilátás – mondta Áldozó Tamás polgármester, a városrész önkormányzati képviselője, hozzátéve, bízik abban, hogy a lakótelepen élők mellett más városrészekből is sokan ellátogatnak a Vajdára szombaton.

A délelőtt itt is jótékonysági főzőversennyel indul, melyre 27 csapat jelentkezett, s mely lehetőséget ad a lakótelepen élőknek is arra, hogy megmutassák, milyen jól tudnak főzni.
- A jótékonysági cél ezúttal a Vajda Péter lakótelepi idősek klubjának támogatása, a kör ugyanis 10 évvel ezelőtt alakult meg, s szervezi azóta a közösség életét – tudtuk meg a polgármestertől.

A főzőversennyel párhuzamosan a gyermekeket kézműves foglalkozás várja, délután pedig számos szórakoztató program csábít mindenkit a rendezvénysátorba, ahol a városrész óvodásainak műsora mellett több zenés-táncos produkció várja az érdeklődőket. Az este sztárvendége a Dupla Kávé együttes lesz, aztán pedig utcabálban mulathatnak a vajdaiak és a más városrészből érkezők.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-31 16:16:36

Intézményi egységesség és követhetőség - Digitális munkarend a Pápai Szakképzési Centrum intézményeiben


ajánlott cikk főképe

2020-03-18 14:36:33

Vasárnaponként élő istentiszteleti közvetítés a református templomból


ajánlott cikk főképe

2020-08-07 16:12:45

Járványügyi óvintézkedések a Közszolg Nonprofit Kft-nél


ajánlott cikk főképe

2020-06-03 19:04:17

Látványos építkezés a Kopja utcában