Halálos motoros baleset a Bakonyban


2015-10-02 18:22:38  | cikk: HuHa  | fotó: Illusztráció  | 


Halálos motoros baleset a Bakonyban főképe
Halálos kimenetelű motoros baleset történt nem sokkal ezelőtt Járiföld és Bakonyjákó között. Hírportálunk információi szerint egy 30 éves fiatalember Pápa irányából közlekedett Veszprém felé, amikor Járiföld után egy balos kanyarban nagy sebességgel lesodródott az útról és az árokba csapódott. 
A mentőket egy másik motorral közlekedő társa értesítette 16 óra 14 perckor, a bejelentésre a pápai mentők azonnal a helyszínre vonultak és a mentőhelikopter is megérkezett perceken belül, ám a fiatal férfin már nem tudtak segíteni, a helyszínen belehalt sérüléseibe. 
A Pápai Rendőrkapitányságtól azt az információt kaptuk, hogy a baleset körülményeit jelenleg is vizsgálják, de útlezárás nincs az érintett szakaszon.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-03 22:56:50

Összetartozunk


ajánlott cikk főképe

2020-07-24 17:15:20

A pápai tűzoltók teljesítették Bence kívánságát


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 11:46:25

Helyi események - helyi emlékek


ajánlott cikk főképe

2020-05-01 09:45:58

Egyházi Andrea: Minden intézményünk készen áll az érettségi vizsgák szabályos és biztonságos megtartására