Rendszám nélküli autóval közlekedett


2015-10-03 15:36:42  | cikk:  | 


A pápai rendőrök előállították a rendőrkapitányságra azt a sopronnémeti férfit, aki rendszám nélküli személyautóval, jogosítvány nélkül közlekedett Pápa egyik utcájában.  A pápai egyenruhások 2015. szeptember 30-án 20 óra 20 perckor figyeltek fel egy hatósági jelzés nélküli gépkocsira Pápán, a Korona utcában. A járművet vezető férfi – észlelve a rendőröket – megpróbált az intézkedés elől kitérni, de ez nem járt sikerrel. A sofőr semmiféle okmánnyal nem tudta igazolni magát, ezért őt a rendőrök előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. Az előállítás során kiderült, hogy a 20 éves B. A. sopronnémeti lakos vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint a gépjárművet hazánkban még nem helyezték forgalomba. A fiatalember elmondta, hogy az autót néhány hete hozták be külföldről és az apósa tulajdona. A férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya, míg az engedély nélküli vezetés és az egyéb közlekedési szabályszegések miatti szabálysértési eljárást az igazgatásrendészeti osztály folytatja le.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-12 15:19:42

Közös akció az erdők védelméért


A pápai rendőrök előállították a helyi fiatalt.

Az eljárás adatai szerint a 83-as számú főúton, Pápa-Tapolcafő irányából Takácsi felé közlekedett személygépkocsival egy 18 éves pápai férfi 2020. március 14-én 4 óra 50 perckor. Haladása során egy útkereszteződésbe érve -ahol...

2020-03-16 11:58:32

Ittas volt a sofőr


A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei egy 26 éves és egy 35 éves férfit állítottak elő.

A Veszprém Megyei Rendőrkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának járőrei 2020. május 5-én 10 óra 10 perckor Pápán, míg 11 óra 15 perckor Veszprémben...

2020-05-06 13:57:11

Nem fizették be a pénzbírságot


A pápai rendőrök befejezték a nyomozást annak a 46 éves férfinak az ügyében, aki egy elvesztett bankkártyáról vett fel pénzt.

Ahogy arról korábban...

2020-07-08 15:46:45

Lezárt nyomozás: szájába gyűrte a pénzt a férfi mikor meglátta a rendőröket