17 lőtt góllal nem volt esélye a Bakonyerdő Pápának


2015-10-04 17:03:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


17 lőtt góllal nem volt esélye a Bakonyerdő Pápának főképe
A veretlen Szentgotthárd otthonában folytatódott a Bakonyerdő Pápa számára az NB II-es kézilabda bajnokság. Ahogy azt korábbi, beharangozó cikkünkben is említettük, Kiss Dániel vezetőedző nehéz két félidőre számított, annál is inkább, mert a rutinos, jó formában kézilabdázó hazaiak ellen több meghatározó játékosára sem számíthatott, Lakos Csaba, Nagy Péter, Kondor János, Tolner Balázs, Soós László és Pethő Zoltán is kénytelen volt kihagyni a meccset. A bajnokin végig a Szentgotthárd akarata érvényesült, támadásban dinamikusak voltak, tíz perc után már el is húztak öt góllal (6-1). A vendégek részéről kapkodó, dekoncentrált játékot láthattunk, a félidőben 17-9-et mutatott az eredményjelző. A folytatásban is a hazaiak domináltak, emberelőnyben sem sikerült faragni a hátrányból, sőt még kettős emberelőnyben is mattolták a pápai kapust. Ezúttal Völgyesi sem tudott segíteni csapatán, Lukáccsal egyetemben kiszolgáltatott helyzetben voltak, a 40. percben már tíz gól fölé nőtt a differencia (24-13). A hátralévő húsz percben már csak a különbség mértéke volt kérdéses, végül a Bakonyerdő a vártnál simábban, 32-17 arányban maradt alul a hazaiakkal szemben.

Pawel Packing Szentgotthárdi KK - Bakonyerdő Pápa 32:17 (17:9)

Bakonyerdő Pápa: Völgyesi M., Lukács D., (kapusok), Horváth N. 2, Bors M. 4, Stall L., Sipőcz M., Palágyi Á., Cseke A., Fűzi A. 1, Kapcsándi K. 5, Szakács D. 4, Bors P. 1, Kathi K.

Kiss Dániel: Megérdemelt hazai győzelem, és a látottak alapján reális különbség. Védekezésünk gyenge, támadójátékunk pontatlan volt. Első félidőben kilenc, a másodikban nyolc gólt lőttünk… Ennyi találattal hazai pályán sem nyerünk meccset, nemhogy idegenben.

A juniorok 11-10-es félidő 28-25-ös vereséget szenvedtek, folytatás október 11-én ismét idegenben, a mieink Szombathelyre utaznak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-16 15:09:37

Nyolc edzőmeccs a Perutz programjában


ajánlott cikk főképe

2019-09-09 19:26:41

A Győr vihette haza az emlékserleget


ajánlott cikk főképe

2019-11-14 13:57:21

Tovább várat magára a Kilián DSE első sikere


ajánlott cikk főképe

2019-12-14 19:50:33

Negyedik helyen telel a Perutz FC


PÁPA időjárás