Pápa az OMÉK-on


2015-10-05 21:19:58  | cikk: HuHa  | 


Pápa az OMÉK-on főképe
Először vett részt idegenforgalmi kínálatával a Pápa városa az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon, melyet szeptember 23. és 27. között tartottak a Hungexpón. A legnevesebb és immár 77. alkalommal megrendezett mezőgazdasági vásárnak a Pápai Hús Kft. évek óta visszatérő kiállítója, turisztikai attrakciókkal azonban eddig nem jelentkezett a város a látogatók előtt.

Az idén azonban a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében, a Közép-dunántúli szekcióban önálló standon mutatkozott be vendégcsalogató kínálatával a város. A főszerepet az Esterházy-kastély és a Várkertfürdő kapta ezúttal is, de a Kékfestő Múzeummal és a Református Gyűjteményekkel is megismerkedhettek a látogatók. A kastély az idegenforgalmi kiállításokon nagy sikert arató installációjával ébresztett kedvet az egykori főúri lak felkeresésére: a Vörös Szalont megjelenítő standon bájos grófkisasszonyok üldögéltek és ezúttal is lehetőséget kaptak a látogatók a barokk ruhás fotózásra, mely mindenütt nagy sikert arat.

Grófkisasszonyok az Esterházy-kastély standján

-A kiállítás öt napja alatt nagyon sok érdeklődőt tudtunk elérni a rendezvényen való részvétellel, sokan rácsodálkoztak arra, hogy Pápán van Esterházy-kastély, és a látogatók jó része örömmel fogadta, hogy a gyönyörű épület felébredt hosszú csipkerózsika álmából és megújulva fogadja a vendégeket – értékelte a kiállítást Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője. Hozzátette, több olyan kiállítás látogatóval is találkoztak, akik már jártak a felújított kastélyban és sok pozitív visszajelzést kaptak.

A Várkertfürdő standján hatalmas képek keltettek vágyat a teljes kikapcsolódást nyújtó létesítmény szolgáltatásaira. A szakemberek elsősorban a most induló wellness szezonban kínált lehetőségekre és a gyógyászati szolgáltatásokra hívták fel a figyelmet, de már a következő strandszezonhoz is kedvet csináltak. A szóbeli ismertetők mellé az érdeklődők ízelítőt is kaphattak a kényeztető szolgáltatásokból, hiszen bárki leheveredhetett a kényelmes nyugágyakba, vagy kipróbálhatta a menedzsermasszázs kellemes hatását. A látogatók kedvezményes belépőre is szert tehettek a fürdő kérdőívének kitöltésével. Mint megtudtuk, a kiállítást megtekintők közül többen már jártak a Várkertfürdőben, mások pedig az ajánlásra tervezik felkeresni.

Ízelítő a menedzsermasszázsból

Pápa város standján a Tourinform Iroda munkatársai a pápai és környékbeli termelők portékáit kínálták az érdeklődőknek, a választékban a somlói bor és öreghegyi méz éppúgy szerepelt, mint a kékfestő apróságok vagy a pápai ajándéktárgyak. Mindezt kiegészítve pedig a közeli standon a Pápai Hús Kft. mutatta be és kínálta eladásra sonkatermékeit és egyéb húskészítményeit.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-29 17:54:02

Ünnepeljük együtt a ballagó diákokat!


ajánlott cikk főképe

2020-05-01 14:05:33

A Cantores Ecclesiae Rézfúvós Együttes volt a meglepetés koncert fellépője


ajánlott cikk főképe

2020-05-14 22:53:58

A Duna Művészegyüttes a meglepetés koncerten


ajánlott cikk főképe

2020-05-29 14:22:57

Teljes fordulatszámon pörög a piac