Szórakozóhelyen lopott


2015-10-06 20:15:23  | cikk:  | 


Boroskancsóval a kezében sétált egy férfi Pápa belvárosában 2015. október 3-án éjjel. Az őt igazoltató rendőrök egy idegen nő pénztárcáját találták meg nála. A Pápai Rendőrkapitányság egyenruhásai 2015. október 3-án 2 óra 10 perckor Pápa belvárosában igazoltatták a 34 éves B. Zoltán pápai lakost, aki egy boros kancsóval a kezében sétált. A férfi gyanúsan viselkedett, ezért a rendőrök átvizsgálták a ruházatát. Kabátjának belső zsebéből egy pénztárca került elő, benne egy hölgy személyes okmányaival, bérleteivel és néhány forinttal, míg a nadrágja zsebében néhány ezer forintot találtak a járőrök. Az adatgyűjtés során megállapítást nyert, hogy a kancsót az egyik pápai szórakozóhelyről hozta el a tulajdonos engedélye nélkül, míg a pénztárcát egy ott tartózkodó vendég táskájából emelte el. Állítása szerint a bukszában talált két bankjegyet zsebébe rejtette, míg a tárcát az iratokkal együtt később el akarta dobni. Az egyenruhások a sértettet felkutatták és hiánytalanul átadták számára a lopott értékeit. A gyanúsított ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Pápai Rendőrkapitányság.  

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Egy csopaki, egy herendi és két balatonfüredi idős asszonyt ejtettek tévedésbe az elkövetők a napokban. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a megelőzés lehetőségeire hívja fel a lakosság figyelmét.

Csopakról, Balatonfüredről és Herendről érkeztek bejelentések a rendőrségre 2020....

2020-05-15 13:22:07

Figyelem! Ismét unokázós csalók!


ajánlott cikk főképe

2020-06-26 08:17:40

Rendőrök a nyári táborban


ajánlott cikk főképe

2020-05-07 09:34:29

Lezárt akta: Gépkocsikat rongáló férfit fogtak el a rendőrök


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy 38 éves karcagi férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Az eljárás adatai alapján 2020. április 7-ére virradó éjszaka egy vagyonvédelmi cég diszpécsere értesítette a rendőrséget, hogy az egyik pápai gyógyszertárba betörtek. A kiérkező rendőrök...

2020-04-08 13:29:56

Tetten érték a rendőrök a gyógyszertári tolvajt