Pápa városa lett a második a közterület szépítési versenyen


2015-10-07 22:35:56  | cikk: HuHa  | 


Pápa városa lett a második a közterület szépítési versenyen főképe
A múlt héten hirdették ki a 14. alkalommal megrendezett „ A tiszta és virágos Veszprém megyéért” közterület szépítési verseny eredményeit. A díjkiosztót Alsóörsön tartotta a Veszprém Megyei Önkormányzat, városunkat Áldozó Tamás polgármester képviselte a rendezvényen.

A városvezetőtől megtudtuk, az idei esztendőben 62 önkormányzat jelentkezett a megmérettetésre, a településeket lakosságszámuk alapján öt kategóriába sorolták. A bírálat helyszíni szemléken történt, a zsűrit az Áldozó Tamás által vezetett Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése Területfejlesztési, Területrendezési és Gazdasági Bizottságának tagjai alkották. Az értékelésnél a gyomtalanítást, gyepesítést, a virágosítást, a fák ápolását, a köztéri bútorzat állagmegóvását, a vízelvezető árkok állapotát, a közterületek tisztaságát és a település rendezett összképét vették figyelembe.
Mindezek alapján Pápa városa a 3001 fő feletti települések kategóriájában második helyezést ért el a győztes Balatonfüred mögött, megelőzve a harmadik helyezett Balatonalmádit.

Áldozó Tamás átveszi a díjat Polgárdy Imrétől, a megyei közgyűlés elnökétől

Áldozó Tamás azt is elmondta, a járás több kistelepülése is eredményesen vett részt a versenyen, a 300 fő alatti települések kategóriájában Bakonyság és Ganna kapott első díjat, az 501-1000 fő közötti települések között Nyárád végzett az első helyen, a harmadik pedig Nagygyimót lett.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-03 15:01:07

A kicsik fele már jár óvodába - dr. Áldozó Tamás a járványhelyzetről


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 18:04:08

Adófórum az online számlázásról


ajánlott cikk főképe

2020-08-04 21:31:52

Koronavírusos egy óvónő - bezárták az Erzsébetvárosi Óvodát


ajánlott cikk főképe

2020-05-27 10:04:16

Mától a 4 és 10 év közötti korosztály számára osztanak textil szájmaszkot