Hat baleset a héten


2015-10-07 22:49:22  | cikk:  | 


Az elmúlt héten – 2015. szeptember 28. és 2015. október 04. között – hat közlekedési balesethez hívták a pápai rendőröket. Az esetek többsége vidéki településeken vagy azok közelében történt, csupán két baleset helyszíne volt Pápa városa. Három ütközés „csupán” anyagi kárral járt, két ízben kerékpáros szenvedett könnyű sérülést, míg egy halálos motorbaleset is történt. A balesetek kialakulásában a figyelmetlen hátramenet végzése, a szabálytalan kikerülés és az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség megválasztása játszotta a főbb szerepeket és egy vadelütés miatt is bejelentés érkezett.  A Pápai Rendőrkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a hátramenetet és a kikerülést kellő körültekintés mellett végezzék és a járművek sebességét – a megengedett sebességhatárokon belül – mindig az út vonalvezetésének és az útburkolat minőségének megfelelően válasszák meg! Továbbra is közlekedjenek fokozott óvatossággal a vadveszélyt jelző közlekedési táblák hatálya alatt, valamint legyenek figyelemmel a kora reggeli órákban lecsapódó párára, amely csúszóssá teheti az utakat!  

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A biztonságos nyári fürdőzés érdekében kérjük, fogadják meg az alábbi tanácsainkat.

-Fürdőzéshez, strandoláshoz ne vigyen magával annál nagyobb összeget, mint amit előre láthatólag el is kíván költeni!

-Ékszereit, mobiltelefonját, táblagépét hagyja otthon és személyes...

2019-07-16 13:00:03

Rendőrségi tanácsok a nyárra


ajánlott cikk főképe

2019-09-26 10:04:05

Ismét EDWARD nap-csatlakozzon ön is!


Zaklatás miatt indult nyomozás egy 27 éves férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A nyomozás adatai alapján a sértett 2019. június 10-én tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy egy ismeretlen személy 2019. június 7. és 2019. június 9. között...

2019-06-21 15:17:04

Telefonon zaklatta


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai a hivatásos szolgálat ismertetésével és rendőrautó bemutatóval várják az érdeklődőket 2019. július 13-án a Pápa-Tapolcafői Falunapon.

A rendőrségi standnál 15 órától 16 óráig bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint tájékoztatást kaphat...

2019-07-11 21:37:43

Legyél Te is rendőr!


PÁPA időjárás