Mozdonnyal ütközött


2015-10-07 22:53:07  | cikk:  | 


Lezárult a nyomozás az ellen a pápai férfi ellen, aki személygépkocsijával 2015 júniusában mozdonnyal ütközött egy vasúti átjárójában. A nyomozás során megállapított adatok szerint a 49 éves O. Győző 2015. június 29-én 19 óra 10 perc körül Pápa belterületén közlekedett autójával. A város egyik vasúti átjáróhoz érve – a fénysorompó tilos jelzése ellenére – behajtott abba, ahol összeütközött a Vaszar felől Celldömölk irányába közlekedő mozdonnyal. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, ám a járművekben, valamint az átjáróban levő vasúti üzemi berendezésekben és tartozékaikban anyagi kár keletkezett.
O.Győző ellen a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény és közérdekű üzem működésének megzavarása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozást a pápai rendőrök a napokban befejezték, és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Lopás miatt indult nyomozás egy 28 éves férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Az eljárás adatai alapján a bűncselekmény sértettje 2019. szeptember 17-én a hajnali órákban értesítette a rendőrséget arról, hogy az egyik pápai üzlet előtt lezáratlan...

2019-10-15 15:06:52

Pénztárcát lopott az autóból... elfogták


Közokirat-hamisítás miatt indult nyomozás egy 67 éves pápai férfi ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Feljelentés alapján indított büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság egy 67 éves helyi lakos ellen, aki 2019 februárjában az illetékes hatóságnál...

2019-07-18 14:51:57

Valótlant állított a hatóság előtt, de lebukott


A rendőrök elfogták és előállították a rendőrkapitányságra azt a 19 éves helyi fiút, aki bódultan és jogosítvány nélkül vezetett Pápán.

Az eljárás adatai szerint 2019. szeptember 20-án az esti órákban a Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai a város egyik utcájában állítottak...

2019-09-20 13:41:10

Csokipapírba rejtette a kábítószert az autóban


ajánlott cikk főképe

2019-08-06 14:26:15

Sértettet keresünk


PÁPA időjárás