Atlétákat toboroztak


2015-10-08 15:20:43  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Atlétákat toboroztak főképe
A Pápai SE atlétika szakosztálya versenyzési lehetőség és tagtoborzás céljából hagyományteremtő szándékkal három számból álló atlétika versenyt rendezett a szakosztály dobópályáján. A játékos megmérettetésre a városi és környékbeli általános iskolák alsó tagozatos diákjait várták, sajnos a létszám elmaradt a várttól, mindössze négy iskola, a Tarczy, a Munkácsy, a Szent István és Pápateszér 3., 4. osztályos tanulói vettek részt a vetélkedésekben. Kis Károly, a PSE edzője kissé csalódott volt a résztvevők száma miatt, de mint mondta, így is látott olyan tanulókat, akikre szép jövő várhat.
- Szárnyaslabda hajítás, gumikalapács lengetés és mezei futóverseny szerepelt a versenyszámok között, köszönettel tartozunk a Balla DSE-nek illetve a VEDAC-nak, akik rendelkezésünkre bocsájtották a szereket. Nyilván az elsődleges cél, hogy gyerekeket csábítsunk az egyesülethez, több gyors, robbanékony kezű diákot láttam, akiket nem tévesztünk szem elől, és igyekszünk meggyőzni őket, hogy lejárjanak edzeni hozzánk, és évek múltán akár komoly versenyzők is lehetnek. Bízom benne, hogy a következő alkalomra a többi intézmény is kihozza a gyerekeit, hiszen ha nem is foglalkoznak a jövőben komolyan az atlétikával, legalább ki tudnak próbálni egy számukra ismeretlen sportágat, mozoghatnak, friss levegőn lehetnek.
A toborozás tehát jövő héten folytatódik, október 14-én 14 órától az igazolással nem rendelkező felsősöket várják a dobópályára.
Az iskolák rangsorában a Munkácsy végzett az élen, második a Tarczy, harmadik a Szent István, negyedik Pápateszér lett.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-06 12:12:24

A Balla DSE sportolói is ott lesznek az Év Sportolója Gálán


ajánlott cikk főképe

2019-09-30 10:15:50

Történelmi sikert értek el a kalapácsvetők


ajánlott cikk főképe

2019-10-04 10:22:33

Atlétika emlékverseny


ajánlott cikk főképe

2019-11-27 09:40:14

Hanzl kétmeccses eltiltást kapott


PÁPA időjárás