Török találata három pontot ért


2015-10-08 19:27:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Török találata három pontot ért főképe
Közvetlen riválisát, az Újpestet fogadta a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U17-es alakulata, a lány labdarúgó bajnokság hatodik fordulójában. Pődör Ákos és Tóth Ferenc csapata három győzelemmel, egy vereséggel, kilenc ponttal a tabella negyedik helyét foglalta el, míg a lila-fehérek egyel több lejátszott bajnokival a hátuk mögött az ötödik helyen álltak, mérlegük a kezdő sípszó előtt két győzelem, egy döntetlen, két vereség volt. A pápaiak hazai pályán kimondottan jól szerepelnek, a Honvédot és a Sopront is magabiztosan győzték le, idei harmadik mérkőzésükön is szerették volna folytatni jó sorozatukat. Kevés helyzetet láthattak a kilátogató nézők az első félidőben, jobbára a mezőnyben folyt a játék, a kapusokat nem tették próbára a mezőnyjátékosok, csak Pődör Patrícia néhány távoli kísérletét jegyezhettük fel. A rendes játékidő hajrájában aztán megszerezte a vezetést a Pápa, egy jobbról érkező labdát Török Patrícia csúsztatott szépen a hálóba, a kapusnak nem volt esélye odaérni a jobb sarokba 1-0. Fordulás után sem változott a játék képe, bár erőnlétben jobban bírták a fővárosiak, a jól teljesítő védelemnek hála helyzetekig nem jutottak, egy tipikus egygólos találkozón a hazaiak itthon tartották a három pontot.

Pődör Ákos: Két hasonló játékerőt képviselő csapat játszott, és nagy örömünkre ebből a küzdelemből mi kerültünk ki győztesen, egy nagyszerűen végigvitt támadás végén, szép gólt fejeltünk. Az egész mérkőzésen komoly küzdelem, nagy taktikai csata zajlott a pályán, az eddigi meccseinkhez képest kevés gólszerzési lehetőséget láttunk, az ellenfél stabil belső védőpárosát nehezen tudtuk csak átjátszani, igaz a hazai védelem is jól tette a dolgát. Gratulálok a lányoknak, hiszen a sok sérültünk ellenére is küzdöttek, és a győzni akarás jutalma három pont lett.

U17-es lány labdarúgó bajnokság, 6. forduló
PELC U17 – Újpest 1-0 (1-0) Gsz.: Török

PELC U17: Erdélyi – Marton (’4 Nagy), Beimli, Tankó, Beszédes – Lázár, Cser, Móczár, Török – Fellner (’60 Földes), Pődör

A bajnokságban idegenbeli találkozó következik, a PELC Győrbe, a DAC Unióhoz utazik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-26 14:27:49

A tervek szerint idén is lesz úszótábor


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 23:20:05

Meggyőző játék, szép Perutz gólok


ajánlott cikk főképe

2020-07-14 20:23:44

Teltházzal működik az úszótábor


ajánlott cikk főképe

2020-07-22 14:22:49

Három góllal nyert a Perutz, Dóczi megsérült