Szivacskézilabda forduló a Weöresben


2015-10-19 12:08:12  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szivacskézilabda forduló a Weöresben főképe
A Pápai Weöres Sándor Általános Iskola tornaterme adott otthont a 2015/2016-os, U9-es fiú szivacskézilabda bajnokság első fordulójának. A szezonnyitón hét találkozót rendeztek, a házigazda Kilián DSE három mérkőzést játszott, Horváth Attila csapata a Diákok Egészségéért, Veszprém Megye Kézilabda Sportjáért Közhasznú Alapítvánnyal (DEVM), az Éles Kézilabda Iskola második csapatával és Várpalotával mérkőzött meg. Rengeteg szülő, hozzátartozó kísérte el a piciket a pápai játéknapra, melynek az volt a célja, hogy egyrészt felkeltse a mozgás, a rendszeres sportolás iránti vágyat, másrészt a játékon keresztül megszeretesse a kézilabdát. Horváth Attilától megtudtuk, a tavalyi évhez hasonlóan az egyesület idén fiú és lány vonalon is több korosztályban indított csapatot, ahol az eredmény másodlagos, a legfontosabb, hogy mindenki fejlődjön és lehetőség szerint sikerélményekkel térjen haza.
- Pillanatnyi felkészültségükhöz képest jó mérkőzéseket játszottak a gyerekek, hiszen a mai napon egy győzelmet arattunk, két alkalommal pedig alulmaradtunk. Nem is ez a legfontosabb, a célunk, hogy a gyerekek minél jobban megtanuljanak kézilabdázni, élvezzék a játékot, mozogjanak, járjanak edzésre, és az ott tanultak mérkőzés szituációkban is visszaköszönjenek, ha tudunk nyerni, az már csak hab a tortán.
Horváth Attila hozzátette, a Kilián DSE ebben a bajnokságban hat csapatot indít.
- Öt különböző korosztályban hat alakulat lép pályára hétről-hétre, az U7-esek három fordulót játszanak, az U9-eseknél a fiúk és a lányok hamarosan megkezdik a menetelést, az U13-as bajnokságban a lányokkal képviseltetjük magunkat, az U14-es fiúk ezidáig három játéknapon léptek pályára, míg a megyei első osztályú pontvadászatban a lányok 100 százalékosak. Aki esetleg kedvet kapott a sportághoz, szerdán és pénteken 15 órától szeretettel várjuk a tornaterembe, ahol a megfelelő korcsoportunkhoz irányítjuk.

Eredmények:
Kilián DSE - DEVM Kézilabda Alapítvány Veszprém 7:16
Várpalota - Éles KISE I. 16:27
Kilián DSE - Éles KISE II. 21:19
Várpalota - DEVM Kézilabda Alapítvány Veszprém 9:25
Éles KISE I. - Éles KISE II. 24:8
Várpalota - Kilián DSE 23:17
DEVM Kézilabda Alapítvány Veszprém - Éles KISE II. 23:8

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-25 21:32:25

Világbajnokok a pápai légtáncosok


ajánlott cikk főképe

2019-10-20 17:05:29

Tovább tart a hazai átok, megint otthon bukott a Perutz


ajánlott cikk főképe

2019-10-16 11:25:34

Kispályás foci: Nagygyimót már bajnok


ajánlott cikk főképe

2019-10-03 10:14:19

Biztos győzelem hazai pályán


PÁPA időjárás