Az Ősit is legyőzte a Kilián DSE


2015-10-25 14:34:08  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az Ősit is legyőzte a Kilián DSE főképe
A tavalyi ezüstérmes, azóta jelentős átalakuláson átesett Ősi ellen folytatta a megyei első osztályú női kézilabda bajnokságot a Kilián DSE. Koncz János csapat 100 százalékos mérleggel várta a kezdést, és igyekezett játékban tovább fejlődni, ami akár egy újabb győzelmet jelenthetett volna. Jól is indult a mérkőzés, hiszen tíz perc játék után már 4-1-re vezetett a Kilián, a folytatásban is a hazaiak akarata érvényesült, szép támadásokat vezettek, melyhez kiváló kapusteljesítmény párosult, a félidőben 12-7 állt az eredményjelzőn. A második játékrészben sem forgott veszélyben a hazai vezetés, és bár a vendégek némiképp tudtak faragni a hátrányból, négy gólnál közelebb nem tudtak férkőzni, Pődör Patrícia és Erdélyi Adrienn vezérletével 27-21-es sikert arattak, mellyel őrzik makulátlan mérlegüket.

Kilián DSE – Ősi Andreotti SE 27-21 (12-7)

Koncz János: Nagyon örülök az újabb győzelemnek, és annak is, hogy jól ment a játék a lányoknak, végre a hétmétereseket is értékesítettük. Nem szoktam külön kiemelni senkit, mert ez egy csapatjáték, de Pődör Patrícia 14 gólja önmagáért beszél, mellette a kapuban Erdélyi Adrienn is nagyon jó napot fogott ki, a ziccereknél és a heteseknél is több bravúrt mutatott be. A vártnál is jobban indult a bajnokság, de azért helyén kezeljük a dolgokat, a jövőben is az eredmények elé a fejlődést helyezzük.

A Kilián DSE gólszerzői:
Pődör Patrícia 14
Koncz Lilla 5
Nagy Zsófia 3
Nagy Rebeka, Bolla Enikő 2-2
Szabó Hanna 1

A csapat legközelebb Várpalotára utazik majd a Szombathelyt fogadja.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-10 15:53:43

Jógatábor a Várkertfürdő kínálatában


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot


ajánlott cikk főképe

2020-03-11 09:58:10

Ülésezett a Fegyelmi Bizottság


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:46:22

A Perutzba vágyik a PELC fiatalja