Zsoodance őszi tábor


2015-10-28 16:42:46  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Zsoodance őszi tábor főképe
A győri Bronsis Tánciskola tanárai valamint Szabó ’Timesz’ Tímea, az X-Faktor koreográfusa voltak a pápai Zsoodance őszi táborának meghívott vendégei. Az egyesület idén első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal rendezte meg a kétnapos foglalkozást, melyen népes mezőny vett részt. Ottjártunkkor épp Szabó Timesz edzésébe csöppentünk bele, aki megannyi hazai és nemzetközi verseny után 2007-ben testvérével saját tánciskolát alapított Budapesten After School néven. A táncos, koreográfus második alkalommal látogatott el Pápára, az edzésekkel kapcsolatban pedig azt mondta, legfőbb célja, hogy minél több emberhez eljuttassa az önfeledt tánc és a mozgás örömét, legyen szó akár dance aerobik, alakformáló vagy bármilyen eszközös óráról, és mindig arra törekszik, hogy változatos, hatékony, de mindenekelőtt élvezetes edzést nyújtson, a pápai fiatalokkal pedig kifejezetten elégedett volt.
- Évről-évre igyekszem fejleszteni magam, itthon és külföldön egyaránt, így nem lehet egy stílusba bekategorizálni azt, amit igyekszem átadni. A fiúknak, lányoknak a hip-hopon belül többféle stílust hoztam, ilyen például a ragga, krump vagy a girly style. Nyáron voltam itt először, a közel fél év távlatából elmondhatom, hogy szemmel látható a fejlődés, mutatja ezt az is, hogy most egy fokkal nehezebb koreográfiát tudtam tanítani a fiataloknak.
A Zsoodance vezetője, Cserkuti Zsófia örömét fejezte ki, hogy a nyári alkalom után ősszel is nagy neveket sikerült az edzőterembe csábítani, elégedett volt a 20-25 fős létszámmal is, emellett beszélt az egyesület jövő évi nagyszabású gálaműsoráról is.
- A keddi alkalmon a győri tanároktól azt kértem, hogy különböző stílusú koreográfiákkal készüljenek nekünk, a szerdai alkalmon Timesz pedig befejezett egy nyáron elkezdett koreót emellett két másik stílussal is megismerkedhettünk. Sokkal intenzívebben tudtunk dolgozni a nyárhoz képest, hiszen az edzők nem voltak ismeretlenek számunkra, ismertük a stílusukat, tudtunk mit várhatunk tőlük és ők is tőlünk. A hangulat is nagyon felszabadult volt, kedden és szerdán is 4x90 percet gyakoroltunk, így mindenki kellőképpen elfáradt és izomlázzal ébredt. Idén a terveink szerint még ellátogatunk a Bronsis kétnapos táborába, emellett készülünk a február 7-ei Zsoodance Feszt-re, a nívós versenynek a Sportcsarnok ad majd otthont.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-14 13:57:21

Tovább várat magára a Kilián DSE első sikere


ajánlott cikk főképe

2019-12-11 21:34:55

Darts: Válogatott játékos nyerte a nagydöntőt


ajánlott cikk főképe

2019-11-18 17:26:34

Nemzetközi galambkiállítás a Sportcsarnokban


ajánlott cikk főképe

2019-09-29 18:46:49

Irmes a padról beszállva döntött


PÁPA időjárás