Csak a győzelem elfogadható


2015-10-29 12:35:40  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Csak a győzelem elfogadható főképe
Szeptember 27-e után november 1-jén ismét hazai közönség előtt lép pályára a Bakonyerdő Pápa együttese. Kiss Dániel csapatához a tabella utolsó előtti helyén álló Komárom érkezik. A mieink az elmúlt héten vesztesen vonultak le a pályáról, Budaörsön az első félidőben mutatott produkció miatt nem volt esély a pontszerzésre.
- Az első félidő végére mind mentálisan, mind fizikálisan teljesen szétestünk, sem a védekezésünk, sem a támadásunk nem működött – elevenítette fel a hatodik forduló kritikus perceit Kiss Dániel. Az első játékrész utolsó tíz támadásába belehibáztunk, amelyből rendre gólokat kaptunk. Azóta lezártuk azt a meccset, talán már a budaörsi mérkőzés szünetében sikerült rendezni fejben a dolgokat, hisz a második játékrészben két góllal jobbnak bizonyultunk a hazai csapatnál. Ez a két gól kevés, de lélektanban sokkal többet jelent, hiszen felálltunk egy szétvert első félidő után. Ami a vasárnapi mérkőzést illeti, a kötelező győzelem kategóriájába tartozik, ezt nyugodtan kimondhatjuk. Minden más eredmény, csalódás lenne számomra. Ugyanakkor nem lesz könnyű feladat, mert a Tatabánya eddigi eredményei ellenére jó csapat, kettős játékengedéllyel például rendre játszik az NBI/B-s Szerencsés Márk, aki a hazaiak magasan leggólerősebb játékosa. Sajnos a munkahelyi elfoglaltságok miatt egyik edzésnapon sem tudtam a teljes kerettel készülni, de a hétvégén semmilyen kifogás vagy egyéb indok nem elfogadható, csakis a győzelem. Támadósorunk erős, a hétvégén számíthatok mindenki játékára, így védekezésben is több variációt ki tudunk próbálni. Teljes keretnek köszönhetően többet tudunk cserélni, így még gyorsabban vezethetjük támadásainkat. Mindent megteszünk, hogy itthon tartsuk a két pontot. Úgy gondolom fizikailag és morálisan is rendben vagyunk már, így teljes gőzzel a Komárom elleni mérkőzésre koncentrálunk, bízom benne, hogy ismét szép számmal látogatnak ki a mérkőzésünkre a szurkolóink.

November 1-jén a felnőttek találkozója 16, a juniorok meccse 18 órakor kezdődik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-14 13:57:21

Tovább várat magára a Kilián DSE első sikere


ajánlott cikk főképe

2019-12-17 19:15:57

Eredményes évet zárt a PAC


ajánlott cikk főképe

2019-11-12 14:02:31

Darts: A pápaiak nyerték a megyei csapatbajnokságot


ajánlott cikk főképe

2019-09-11 09:31:17

Válogatott tagságot szereztek az atléták


PÁPA időjárás