Judo világnapi edzés


2015-10-29 16:51:34  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Judo világnapi edzés főképe
A hagyományok szerint a judo sportág alapítójának, a japán Kano Dzsigorónak (Jigoro Kano) a születésnapján, október 28-án tartják meg minden évben a Judo Világnapját. Ennek apropóján a Bakony Judo Klub a Küzdősport Centrumban összevont edzést tartott, melyen kicsi és nagy együtt edzett. Az idei év mottója az egység volt, és ennek szellemében készültek a judókák az edzésre. - Klubunk egy különleges edzésen emlékezett meg e jeles dátumról, együtt edzett ovi judós, utánpótlás versenyző és felnőtt judóka. Eljöttek csornai barátaink, a homokbödögei gyerekek és - ami külön öröm - sok szülő tekintette meg edzésünket - közel 50-en voltunk a tatamin. Fekete öves mestereink külön-külön más-más technikával készültek, melyeknek bemutatása után segítettek is elsajátítani azokat. Az edzés végén mindenki megkapta az erre a napra szóló emléklapját – tájékoztatott Végh József, a klub elnöke.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-26 11:56:38

Közösségi futás, egyénileg


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 21:51:56

A második félidőben kijött az osztálykülönbség


ajánlott cikk főképe

2020-08-08 12:43:39

Erős ellenfelet fogad a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 10:27:17

A PELC ismét elnyerte a női Kiemelt Képzési Központ minősítést